Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Asmara

Als u vliegt van en naar Asmara of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Asmara, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Asmara vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Asmara nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Asmara op twitter. Vind contactgegevens voor Asmara vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Asmara. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Asmara vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Asmara vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Asmara vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Asmara vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Asmara vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Asmara. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Asmara.

meer

Vliegvelden in de buurt van Asmara:

 Asmara Speciale aanbiedingen

Hotels in Asmara

 Asmara Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Asmara

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Asmara

 Contactgegevens

Asmara Luchthaven

Adres:
PO Box 252,
Asmara Int´l Airport,
Asmara,
ERITREA,
Asmara,
ERITREA

Tel:+291 (0)1 181822

 Locatiegegevens

Lengtegraad:38° 54' 37'' E
Breedtegraad:15° 17' 27'' N
IATA-code:ASM
ICAO-code:HHAS

 Locatie Luchthaven

Google map