Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Bazel-Mulhouse-Freiburg

Als u vliegt van en naar Bazel-Mulhouse-Freiburg of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Bazel-Mulhouse-Freiburg, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Bazel-Mulhouse-Freiburg vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Bazel-Mulhouse-Freiburg nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Bazel-Mulhouse-Freiburg op twitter. Vind contactgegevens voor Bazel-Mulhouse-Freiburg vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Bazel-Mulhouse-Freiburg. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Bazel-Mulhouse-Freiburg vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Bazel-Mulhouse-Freiburg vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Bazel-Mulhouse-Freiburg vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Bazel-Mulhouse-Freiburg vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Bazel-Mulhouse-Freiburg vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Bazel. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Bazel.

meer

Vliegvelden in de buurt van Bazel-Mulhouse-Freiburg:

 Bazel-Mulhouse-Freiburg Speciale aanbiedingen

Hotels in Bazel

 Bazel-Mulhouse-Freiburg Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Bazel-Mulhouse-Freiburg

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Bazel-Mulhouse-Freiburg

 Contactgegevens

Bazel-Mulhouse-Freiburg Luchthaven

Adres:
Flughafen Basel-Mulhouse,
Postfach 142,
CH - 4030 Basel,
SWITZERLAND

Tel:+41 (0)61 3253111
Fax:+41 (0)61 3252577

Website:

Eigenaar:
Etablissement Public Franco-Suisse

 Locatiegegevens

Lengtegraad:7° 31' 47'' E
Breedtegraad:47° 35' 22'' N
IATA-code:BSL
ICAO-code:LFSB

 Locatie Luchthaven

Google map