Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Kaapstad

Als u vliegt van en naar Kaapstad of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Kaapstad, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Kaapstad vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Kaapstad nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Kaapstad op twitter. Vind contactgegevens voor Kaapstad vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Kaapstad. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Kaapstad vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Kaapstad vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Kaapstad vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Kaapstad vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Kaapstad vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Kaapstad. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Kaapstad.

Vliegvelden in de buurt van Kaapstad:

 Kaapstad Speciale aanbiedingen

Hotels in Kaapstad

 Kaapstad Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Kaapstad

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Kaapstad

 Contactgegevens

Kaapstad Luchthaven

Adres:
Private Bag X9002,
Cape Town International Airport 7525,
SOUTH AFRICA

Tel:+27 (0)21 9371200
Fax:+27 (0)21 9362937

Website:

 Locatiegegevens

Lengtegraad:18° 36' 7'' E
Breedtegraad:33° 57' 52'' S
IATA-code:CPT
ICAO-code:KCPT

 Locatie Luchthaven

Google map