Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Gelendzik

Als u vliegt van en naar Gelendzik of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Gelendzik, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Gelendzik vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Gelendzik nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Gelendzik op twitter. Vind contactgegevens voor Gelendzik vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Gelendzik. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Gelendzik vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Gelendzik vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Gelendzik vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Gelendzik vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Gelendzik vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Gelendzik. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Gelendzik.

meer

Vliegvelden in de buurt van Gelendzik:

 Gelendzik Speciale aanbiedingen

Hotels in Gelendzik

 Gelendzik Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Gelendzik

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Gelendzik

 Contactgegevens

Gelendzik Luchthaven
Tel:(86141) 990-13
Fax:(86141) 990-06

Website:

Eigenaar:
ООО «Базэл Аэро»

 Locatiegegevens

Lengtegraad:38° 1' 0'' E
Breedtegraad:44° 34' 0'' N
IATA-code:GDZ
ICAO-code:

 Locatie Luchthaven

Google map