Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Chita

Als u vliegt van en naar Chita of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Chita, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Chita vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Chita nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Chita op twitter. Vind contactgegevens voor Chita vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Chita. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Chita vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Chita vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Chita vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Chita vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Chita vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Chita. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Chita.

meer

Vliegvelden in de buurt van Chita:

 Chita Speciale aanbiedingen

Hotels in Chita

 Chita Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Chita

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Chita

 Contactgegevens

Chita Luchthaven

Adres:
Siberian District,
Chita region,
Chita,
p Kadan,
Airport,
672018 RUSSIA

Tel:+7 (0)302 2400109, 2338343
Fax:+7 (0)302 2411878, 2338395

Website:

Eigenaar:
JSC AeroChita

 Locatiegegevens

Lengtegraad:113° 18' 0'' E
Breedtegraad:52° 1' 59'' N
IATA-code:HTA
ICAO-code:UIAA

 Locatie Luchthaven

Google map