Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Jersey

Als u vliegt van en naar Jersey of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Jersey, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Jersey vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Jersey nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Jersey op twitter. Vind contactgegevens voor Jersey vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Jersey. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Jersey vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Jersey vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Jersey vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Jersey vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Jersey vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Jersey. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Jersey.

meer

Vliegvelden in de buurt van Jersey:

 Jersey Speciale aanbiedingen

Hotels in Jersey

 Jersey Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Jersey

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Jersey

 Contactgegevens

Jersey Luchthaven

Adres:
Jersey Airport,
Jersey,
Channel Islands,
JE1 1BY,
UNITED KINGDOM

Tel:+44 (0)1534 492000
Fax:+44 (0)1534 746831

Website:

Eigenaar:
Jersey Airport

 Locatiegegevens

Lengtegraad:2° 13' 0'' W
Breedtegraad:49° 12' 39'' N
IATA-code:JER
ICAO-code:EGJJ

 Locatie Luchthaven

Google map