Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Lima

Als u vliegt van en naar Lima of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Lima, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Lima vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Lima nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Lima op twitter. Vind contactgegevens voor Lima vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Lima. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Lima vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Lima vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Lima vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Lima vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Lima vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Lima. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Lima.

Vliegvelden in de buurt van Lima:

 Lima Speciale aanbiedingen

Hotels in Lima

 Lima Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Lima

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Lima

 Contactgegevens

Lima Luchthaven

Adres:
Avenida Elmer Faucett,
s/n Callao,
Apartdo 680,
Lima-Callao,
100,
PERU

Tel:+51 (0)1 5750912

Website:

 Locatiegegevens

Lengtegraad:77° 6' 38'' W
Breedtegraad:12° 1' 29'' S
IATA-code:LIM
ICAO-code:SPIM

 Locatie Luchthaven

Google map