Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Lhasa Gonggar

Als u vliegt van en naar Lhasa Gonggar of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Lhasa Gonggar, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Lhasa Gonggar vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Lhasa Gonggar nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Lhasa Gonggar op twitter. Vind contactgegevens voor Lhasa Gonggar vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Lhasa Gonggar. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Lhasa Gonggar vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Lhasa Gonggar vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Lhasa Gonggar vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Lhasa Gonggar vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Lhasa Gonggar vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Lhasa. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Lhasa.

Vliegvelden in de buurt van Lhasa Gonggar:

 Lhasa Gonggar Speciale aanbiedingen

Hotels in Lhasa

 Lhasa Gonggar Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Lhasa Gonggar

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Lhasa Gonggar

 Contactgegevens

Lhasa Gonggar Luchthaven

Adres:
Gonggar County,
Lhasa 850050,
Tibet,
PEOPLE´S REPUBLIC OF CHINA

Tel:+86 (0)891 6246011

Website:

 Locatiegegevens

Lengtegraad:90° 54' 42'' E
Breedtegraad:29° 17' 52'' N
IATA-code:LXA
ICAO-code:ZULS

 Locatie Luchthaven

Google map