Retourtype

 Vliegveld Oban Connel

Als u vliegt van en naar Oban Connel of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Oban Connel, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Oban Connel vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Oban Connel nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Oban Connel op twitter. Vind contactgegevens voor Oban Connel vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Oban Connel. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Oban Connel vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Oban Connel vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Oban Connel vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Oban Connel vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Oban Connel vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Oban. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Oban.

meer

Vliegvelden in de buurt van Oban Connel:

 Oban Connel Speciale aanbiedingen

Hotels in Oban

 Oban Connel Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Oban Connel

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Oban Connel

 Contactgegevens

Oban Connel Luchthaven

Adres:
Oban Airport,
North Connel,
Oban PA37 1SW,
UNITED KINGDOM

Tel:+44 (0)1631 710910
Fax:+44 (0)1631 710916

Website:

Eigenaar:
Argyll and Bute Council

 Locatiegegevens

Lengtegraad:5° 23' 58'' W
Breedtegraad:56° 27' 48'' N
IATA-code:OBN
ICAO-code:

 Locatie Luchthaven

Google map