Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Okinawa Naha

Als u vliegt van en naar Okinawa Naha of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Okinawa Naha, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Okinawa Naha vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Okinawa Naha nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Okinawa Naha op twitter. Vind contactgegevens voor Okinawa Naha vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Okinawa Naha. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Okinawa Naha vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Okinawa Naha vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Okinawa Naha vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Okinawa Naha vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Okinawa Naha vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Okinawa. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Okinawa.

Vliegvelden in de buurt van Okinawa Naha:

 Okinawa Naha Speciale aanbiedingen

Hotels in Okinawa

 Okinawa Naha Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Okinawa Naha

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Okinawa Naha

 Contactgegevens

Okinawa Naha Luchthaven

Adres:
150 Kagamizu,
Naha City 901-0142,
Okinawa,
JAPAN

Tel:+81 (0)98 840

Website:

 Locatiegegevens

Lengtegraad:127° 39' 0'' E
Breedtegraad:26° 12' 0'' N
IATA-code:OKA
ICAO-code:ROAH

 Locatie Luchthaven

Google map