Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Petropavlovsk-Kamtsjatski

Als u vliegt van en naar Petropavlovsk-Kamtsjatski of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Petropavlovsk-Kamtsjatski, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Petropavlovsk-Kamtsjatski vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Petropavlovsk-Kamtsjatski nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Petropavlovsk-Kamtsjatski op twitter. Vind contactgegevens voor Petropavlovsk-Kamtsjatski vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Petropavlovsk-Kamtsjatski. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Petropavlovsk-Kamtsjatski vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Petropavlovsk-Kamtsjatski vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Petropavlovsk-Kamtsjatski vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Petropavlovsk-Kamtsjatski vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Petropavlovsk-Kamtsjatski vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Petropavlovsk-Kamchats. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Petropavlovsk-Kamchats.

Vliegvelden in de buurt van Petropavlovsk-Kamtsjatski:

 Petropavlovsk-Kamtsjatski Speciale aanbiedingen

Hotels in Petropavlovsk-Kamchats

 Petropavlovsk-Kamtsjatski Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Petropavlovsk-Kamtsjatski

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Petropavlovsk-Kamtsjatski

 Contactgegevens

Petropavlovsk-Kamtsjatski Luchthaven

Adres:
684010 Kamchatka,
RUSSIA

Tel:(4152) 41-16-60
Fax:(4152) 41-16-31

Website:

Eigenaar:
ФГУ ПКАП

 Locatiegegevens

Lengtegraad:158° 27' 13'' E
Breedtegraad:53° 10' 4'' N
IATA-code:PKC
ICAO-code:

 Locatie Luchthaven

Google map