Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Sønderborg

Als u vliegt van en naar Sønderborg of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Sønderborg, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Sønderborg vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Sønderborg nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Sønderborg op twitter. Vind contactgegevens voor Sønderborg vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Sønderborg. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Sønderborg vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Sønderborg vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Sønderborg vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Sønderborg vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Sønderborg vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Sønderborg. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Sønderborg.

meer

Vliegvelden in de buurt van Sønderborg:

 Vluchten vanaf Sønderborg

 Sønderborg Speciale aanbiedingen

Hotels in Sønderborg

 Sønderborg Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Sønderborg

 Contactgegevens

Sønderborg Luchthaven

Adres:
Lufthavnsvej 1,
DK-6400 Sonderborg,
DENMARK

Tel:+45 (0)74 422130
Fax:+45 (0)74 421121

Website:

Eigenaar:
Sønderborg Lufthavn A.m.b.a.

 Locatiegegevens

Lengtegraad:9° 47' 30'' E
Breedtegraad:54° 57' 51'' N
IATA-code:SGD
ICAO-code:EKSB

 Locatie Luchthaven

Google map