Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Savonlinna

Als u vliegt van en naar Savonlinna of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Savonlinna, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Savonlinna vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Savonlinna nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Savonlinna op twitter. Vind contactgegevens voor Savonlinna vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Savonlinna. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Savonlinna vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Savonlinna vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Savonlinna vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Savonlinna vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Savonlinna vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Savonlinna. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Savonlinna.

meer

Vliegvelden in de buurt van Savonlinna:

 Vluchten vanaf Savonlinna

 Savonlinna Speciale aanbiedingen

Hotels in Savonlinna

 Savonlinna Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Savonlinna

 Contactgegevens

Savonlinna Luchthaven

Adres:
Lentosemantie 50,
FIN-57310 Savonlinna,
FINLAND

Tel:+358 (0)15 4118100
Fax:+358 (0)15 4118199

Website:

Eigenaar:
Finavia

 Locatiegegevens

Lengtegraad:28° 57' 0'' E
Breedtegraad:61° 57' 0'' N
IATA-code:SVL
ICAO-code:EFSA

 Locatie Luchthaven

Google map