Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Volos

Als u vliegt van en naar Volos of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Volos, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Volos vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Volos nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Volos op twitter. Vind contactgegevens voor Volos vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Volos. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Volos vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Volos vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Volos vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Volos vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Volos vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Volos. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Volos.

meer

Vliegvelden in de buurt van Volos:

 Volos Speciale aanbiedingen

Hotels in Volos

 Volos Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Volos

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Volos

 Contactgegevens

Volos Luchthaven

Adres:
37400 Almyros - Magnisia,
GREECE

Tel:+30 (0)24280 76886
Fax:+30 (0)24280 78111

Website:

Eigenaar:
H.C.A.A. (Hellenic Civil Aviation Authority)

 Locatiegegevens

Lengtegraad:22° 47' 39'' E
Breedtegraad:39° 13' 10'' N
IATA-code:VOL
ICAO-code:LGBL

 Locatie Luchthaven

Google map