Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Winnipeg

Als u vliegt van en naar Winnipeg of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Winnipeg, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Winnipeg vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Winnipeg nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Winnipeg op twitter. Vind contactgegevens voor Winnipeg vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Winnipeg. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Winnipeg vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Winnipeg vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Winnipeg vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Winnipeg vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Winnipeg vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Winnipeg. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Winnipeg.

meer

Vliegvelden in de buurt van Winnipeg:

 Winnipeg Speciale aanbiedingen

Hotels in Winnipeg

 Winnipeg Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Winnipeg

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Winnipeg

 Contactgegevens

Winnipeg Luchthaven

Adres:
Room 249 Administration Building,
2000 Wellington Avenue,
Winnipeg,
Manitoba,
R3H 1C2,
CANADA

Tel:+1 (1)204 9879400
Fax:+1 (1)204 9879401

Website:

Eigenaar:
Winnipeg Airports Authority Inc.

 Locatiegegevens

Lengtegraad:97° 14' 20'' W
Breedtegraad:49° 54' 29'' N
IATA-code:YWG
ICAO-code:XXXX

 Locatie Luchthaven

Google map