Vluchten zoeken

Retourtype

Air Berlin

Air Berlin bestaat sinds 1979 en is de één na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland en de vijf na grootste in Europa. De maatschappij is sinds dit jaar onderdeel van de OneWorld luchtvaart alliantie en voert lijndiensten uit naar 170 bestemmingen in 40 landen. Air Berlin is aantrekkelijk voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers, en beschikt over een van de meest jonge vloten van Europa.

Bagage informatie

Net zoals bij alle andere luchtvaartmaatschappijen gelden er bij Air Berlin ook beperkingen met betrekking tot de hoeveelheid bagage die u mag inchecken en mee aan boord kunt nemen.

Informeer altijd bij de luchtvaartmaatschappij voordat u op reis gaat. Ga naar de website van Air Berlin voor de meest recente informatie over de maximaal toegestane bagage en tarieven.

Check-in informatie

U kunt online inchecken vanaf 30 uur tot uiterlijk 2 uur voordat uw vlucht vertrekt. Daarnaast kunt u ook inchecken op de luchthaven bij de incheckautomaat of de incheckbalie, maar hiervoor kunnen kosten in rekening worden gebracht. Indien u op het vliegveld incheckt is de uiterlijke inchecktijd afhankelijk van de luchthaven vanaf waar u vertrekt.

Wat is Wel en Niet inbegrepen

Aan boord zijn koffie, thee en alle alcoholvrije dranken gratis. Alleen op lange afstandsvluchten worden ook alcoholische dranken kosteloos geserveerd. Sandwiches, snacks en warme maaltijden zijn allemaal gratis, maar wat u geserveerd krijgt is afhankelijk van de duur van de vlucht. Op vluchten die langer dan 60 minuten duren kunt u ook warme maaltijden bestellen, deze kunt u al bij uw boeking reserveren. Passagiers in de Business Class krijgen na hun welkomstdrankje een meergangenmenu met wijn en diverse tussendoortjes aangeboden, die allemaal stijlvol worden geserveerd.

Tijdens alle vluchten biedt Air Berlin zowel in de Economy als Business Class een gevarieerd ontspanningsprogramma aan. Hiervoor kunt u uw eigen meegebrachte koptelefoon gebruiken of een kopen tegen een kleine vergoeding. Op langeafstandsvluchten is de koptelefoon gratis.

3 Redenen om met Air Berlin te vliegen

  1. Gratis sandwiches, snacks en alcoholvrije dranken
  2. Gratis entertainmentprogramma
  3. Stijlvolle service in de Business Class