Vluchten zoeken

Retourtype

Delta Airlines

Delta Airlines behoort tot de grootste luchtvaartmaatschappijen van de Verenigde Staten en heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Atlanta in de staat Georgia. De maatschappij onderhoudt een uitgebreid routenetwerk en vliegt naar 247 bestemmingen verdeeld over alle continenten in de wereld, met uitzondering van Antarctica. De twee belangrijkste Europese knooppunten van Delta zijn Parijs en Schiphol.

Bagage Informatie

De hoeveelheid bagage die u bij Delta mag inchecken en meenemen aan boord is afhankelijk van het land van vertrek en bestemming.

Om te weten te komen wat uw bagagevrijstelling en limieten zijn kunt u het beste altijd eerst even informeren bij de luchtvaartmaatschappij voordat u vertrekt. Op de website van Delta vindt u de meest recente informatie over de maximaal toegestane bagage en tarieven.

Check-In Informatie

Bij Delta Airlines kunt u vanaf 24 uur voor de geplande vertrektijd van uw vliegtuig inchecken via internet of de mobiele app, waarna u bij sommige vluchten een elektronische instapkaart ontvangt op uw mobiele telefoon. Wilt u liever op de luchthaven inchecken dan kunt u voor veel vluchten binnen de Verenigde Staten tot uiterlijk 60 of 45 minuten voor vertrek van uw vlucht inchecken bij de balies of selfservice machines van Delta. Voor lange vluchten kan de uiterlijke inchecktijd variëren van 75 minuten tot 3 uur voor vertrek, dus laat u van tevoren goed informeren.

Wat is wel en niet inbegrepen

Indien u Business Elite, First Class of Economy Comfort vliegt kunt u uitgebreide luxe en een topservice verwachten, maar zelfs als u Economy vliegt zult u als een echte VIP worden behandeld. Op korte vluchten krijgt u gratis drankjes en kleine snacks geserveerd, en op middellange vluchten kunt u daarnaast heerlijke kwaliteitsmaaltijden kopen. Op lange vluchten zijn deze maaltijden gratis bij de prijs van uw ticket inbegrepen. Daarnaast heeft u op de meeste vluchten gratis Wi-fi, waarmee u een beperkt aantal websites kunt bezoeken. Met de Delta Wi-fi Pass, die u aan boord kunt kopen, heeft u zelfs toegang tot het hele internet.

3 Redenen om met Delta te vliegen

  1. Gratis drankjes en snacks, ook op korte vluchten
  2. Wi-fi aan boord
  3. Zeer uitgebreid netwerk van bestemmingen