Vluchten zoeken

Retourtype

Emirates

Emirates is een luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten (UAE) en is gevestigd in Dubai. Het is de grootste vliegmaatschappij in het Midden-Oosten en voert meer dan 2.400 passagiersvluchten per week uit naar meer dan 100 bestemmingen in 62 landen verdeeld over 6 continenten. Emirates voert tevens drie van de tien langste non-stop commerciële vluchten ter wereld uit, van Dubai airport naar Los Angeles, San Francisco en Houston. Er werken meer dan 50.000 mensen bij deze vervoerder en de regering van Dubai is voor de volle honderd procent eigenaar. De maatschappij heeft meer dan 400 onderscheidingen gewonnen voor hun uitmuntende wereldwijde dienstverlening.

Bagage Informatie

Net zoals bij andere maatschappijen gelden er voorwaarden met betrekking tot de maximale hoeveelheid bagage die u mag inchecken of meenemen op uw vlucht.Informeer altijd bij uw luchtvaartmaatschappij voordat u op reis gaat. Ga naar de Emirates website voor de meest actuele informatie over de maximaal toegestane bagage en toeslagen.

Check-In Informatie

U kunt vanaf 24 uur tot uiterlijk 90 minuten voordat uw vliegtuig vertrekt online inchecken. Het is verplicht om uw boarding pas uit te printen nadat u online heeft ingecheckt, maar u kunt deze ook afhalen bij de selfservice apparaten die zich bevinden in de vertrekhal van de luchthaven.
Bij Emirates kunt u ook inchecken via uw mobiele telefoon, en daarbij kunt u zelfs uw stoel uitkiezen. Indien u bagage heeft om in te checken dan kunt u dat doen bij de Emirates Online Desk op de luchthaven.

Indien u bagage wil inchecken dan dient u uiterlijk 90 minuten voordat uw vliegtuig vertrekt aanwezig te zijn op de luchthaven. Als u geen in te checken bagage heeft dan kunt u tot uiterlijk 60 minuten voor vertrek arriveren. Bij inchecken op de luchthaven zelf dienen Economy passagiers 3 uur voor vertrek aanwezig te zijn en Business Class passagiers 1 uur van tevoren.
Minimaal 35 minuten voor vertrek dient u bij de boarding gate te staan, anders loopt u het risico dat u niet meer mag instappen.

Wat is wel en niet inbegrepen

Bij Emirates is bijna alles inbegrepen! Zelfs als u Economy Class vliegt kunt u een topklasse service verwachten, van warme doekjes met citroengeur om uw handen en gezicht mee te verfrissen tot zoveel drinkwater als u maar wenst, een menu waarbij u kunt kiezen uit verschillende hoofdgerechten en duizenden speelfilms, televisieprogramma’s en muziekkanalen zodat u zich zelfs op de langste vluchten niet zult vervelen. Koptelefoons, tandenborstels, tandpasta en vliegtuigsokken krijgt u er ook allemaal gratis bij.

Indien u First of Business Class vliegt dan wordt u nóg meer in de watten gelegd bij Emirates. U kunt u laten verwennen met een verfrissende douche, kraakhelder bedlinnen, geheel platte bedden, lounge bars en tongstrelende gerechten die door een echte kok worden bereid. U kunt zelfs de deur van uw eigen privécabine sluiten zodat uw medepassagiers even uit het zicht zijn!

3 Redenen om te vliegen met Emirates

  1. Onbegrensde luxe en een fantastisch entertainmentprogramma aan boord
  2. De belangrijkste luchtvaartmaatschappij voor vluchten van en naar de UAE
  3. Zelfs in de Economy Class wordt u koninklijk bediend!