Vluchten zoeken

Retourtype

United Airlines

United Airlines is één van de grootste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. United Airlines vervoert jaarlijks 144 miljoen passagiers vanuit tien verschillende knooppunten, naar 370 bestemmingen in 59 landen. De luchtvaartmaatschappij is één van de oprichters van het Star Alliance Network, waarbij 27 aangesloten luchtvaartmaatschappijen samenwerken voor een betere dienstverlening.

Bagage informatie

Net als andere luchtvaartmaatschappijen gelden er strikte regels met betrekking tot de maximale hoeveelheid bagage die u mag inchecken of mag meenemen. Informeer ruim voor uw vertrek bij uw luchtvaartmaatschappij over de bepalingen. Voor actuele informatie kunt u terecht op de website van United.

Check-in Informatie

U kunt inchecken voor alle United Airlines vluchten via uw mobiel apparaat of via het internet. Via de United App beschikt u over de meest actuele informatie over bijvoorbeeld aankomst-of vertrektijden. Ook telefonisch inchecken, met alleen het gebruik van uw stem, is mogelijk. Via de voice check- in geeft u het aantal bagage op en bepaalt u zelf hoe u de reisdocumenten wenst te ontvangen (email of balie op de terminal). Op grotere terminals, kunt u via de self service Kiosken inchecken en uw instapkaart afdrukken. Het is mogelijk om 24 uur voor uw vertrek in te checken. De uiterste check-in tijd is afhankelijk van de terminal en uw bestemming. Voor binnenlandse vluchten in de Verenigde Staten, kunt u met handbagage zelfs 15 minuten voor vertrek aan boord.

Wat is wel en niet inbegrepen?

Bij vluchten langer dan twee uur in Noord-Amerika, het Caribische gebied en naar sommige Latijn-Amerika bestemmingen, kunt u tegen betaling een snack kopen aan boord. U kunt alleen met CreditCard betalen. Gratis maaltijden wordt geserveerd op alle vluchten naar Micronesië, Azië, Europa, Afrika, het Midden Oosten, Argentinië, Brazilië, de Zuidelijke Pacific en naar sommige plaatsen in Latijns-Amerikaan.Aan boord is een on-demand entertainmentsysteem, zodat u zelf kunt bepalen wanneer u start, stopt, pauzeert bij films of muziek. Op sommige vluchten is wi-fi aanwezig. In de komende maanden wordt internet op meerdere vluchten beschikbaar.

Drie redenen om voor United Airlines te kiezen

  1. Met United reist u naar allerlei bestemmingen, verspreid over de hele wereld
  2. Klantvriendelijkheid staat hoog aangeschreven
  3. Het amusement aan boord is uitstekend.