Vluchten zoeken

Retourtype

Wizz Air

Wizz Air is een Hongaarse budgetmaatschappij en heeft haar hoofdkantoor gevestigd op de internationale luchthaven Budapest Liszt Ferenc. De luchtvaartmaatschappij bestaat sinds 2003 en vliegt naar 66 bestemmingen, vooral in Oost-Europa. In 2011 vlogen er ruim 11 miljoen passagiers met Wizz Air en dat aantal neemt elk jaar nog steeds toe.

Bagage Informatie

Net zoals bij veel andere budgetmaatschappijen is de hoeveelheid bagage die u kunt inchecken of aan boord mag meenemen beperkt. Wizz Air brengt kosten in rekening voor grote stukken handbagage en ook voor alle bagage die u wenst in te checken dient u extra te betalen. De kosten voor uw bagage verschillen per vlucht, daarom kunt u het beste altijd eerst even informeren bij de luchtvaartmaatschappij voordat u vertrekt. Op de website van Wizz Air vindt u de meest recente informatie over bagage, bagagelimieten en kosten.

Check-In Informatie

Wizz Air moedigt u sterk aan om online in te checken en uw instapkaart zelf uit te printen. Wilt u toch liever op de luchthaven inchecken dan zijn daar kosten aan verbonden, en u dient uiterlijk 40 minuten voordat uw vliegtuig vertrekt ingecheckt te zijn. Indien u online heeft ingecheckt dient u uiterlijk 30 minuten voor vertrek van uw vliegtuig bij de gate te staan. 

Wat is wel en niet inbegrepen

Wizz Air is een budgetmaatschappij, dus behalve de vlucht naar uw bestemming is er niet veel inbegrepen. U kunt wel allerlei extra’s kopen om uw reis met Wizz Air comfortabeler te maken, zoals extra beenruimte, een stoel op de eerste rij, instappen met voorrang en grotere handbagage. Tijdens de vlucht kunt u aan boord drankjes, snacks en belastingvrije artikelen kopen. Het Wizz Magazine dat u in de stoelzak voor u vindt is gratis.

3 Redenen om met Wizz Air te vliegen

  1. Zeer scherp geprijsde vliegtickets naar talloze Oost-Europese bestemmingen
  2. Het kleurrijke Wizz Magazine, dat veel interessante toeristische informatie bevat
  3. Korting op autohuur en hotels als u met Wizz Air vliegt