Vluchten zoeken

Retourtype
Vliegticket Cairo

Vliegticket Cairo

Met piramides, farao’s, kamelen en het hele jaar door warme temperaturen brengt een vliegticket Cairo u naar een land met een rijke historie en een heerlijke zonnige vakantiebestemming. Het is ongeveer 4,5 uur vliegen naar de hoofdstad van Egypte. De stad heeft ruim 17 miljoen inwoners en is daarmee de grootste stad van Afrika en het Midden-Oosten.

Wat u zeker in Caïro gezien moet hebben zijn de beroemde piramiden van Gizeh, deze liggen aan de rand van de stad en zijn nog steeds erg indrukwekkend. De sfinx is een gigantisch beeld van wel 70 meter lang en absoluut de moeite waard om te bekijken. Ook in het Egyptische museum zult u uw ogen uitkijken, hier liggen duizenden objecten verzameld die door archeologen gevonden zijn, zoals het graf van farao Toetanchamon, beelden en mummies.

Wanneer u een prachtig uitzicht over de stad wilt hebben, bezoek dan de Burj Caïro, ook wel bekend als de Caïro Tower. De televisietoren is 187 meter hoog en te vinden op het eiland Gezah. Dankzij de Neil is het mogelijk om in de stad Caïro te leven, er wordt dan ook veel gebruik gemaakt van deze rivier! ’s Avonds wordt de rivier verlicht met boten,  u kunt natuurlijk zelf een leuke tour maken in een rondvaartboot. Vooral ’s avonds is het levendig in de stad en het uitgaansleven is er dan ook bruisend. Er zijn verschillende barretjes en terrasjes waar u kunt genieten van de muziek en de ondergaande zon. De keuken in Caïro is voornamelijk Egyptisch met hier en daar Griekse of Afrikaanse invloeden. De meeste restaurants zijn in het stadscentrum te vinden voor een redelijk lage prijs. Voor een romantisch diner kunt u gaan eten op een drijvend restaurant op een eilandje op de Nijl. Met een vlucht Caïro komt u in een chaos van marktjes en bazaars terecht, waar uitgebreid gewinkeld kan worden. U kunt echter ook rustig met airconditioning in een modern winkelcentrum shoppen.

De beste tijd om vliegtickets Caïro te boeken is in de winter of in het voor-en najaar. Dan is het weer het aangenaamst en kunt u op uw gemak deze mooie stad bewonderen. Boek uw vliegtickets Caïro bij Skyscanner en u kunt verzekerd zijn van een vlucht Cairo voor de beste prijs. Skyscanner heeft verschillende reisbureaus zoals Kilroy, Tix.nl en BudgetAir met diverse luchtvaartmaatschappijen als Lufthansa, Swiss en Austrian Airlines die een prachtige reis naar Caïro waar kunnen maken! Skyscanner vergelijkt ook hotels Cairo, bekijk ons hotelaanbod.

meer

Goedkoopste vluchten naar Cairo van...

retour vanaf 192

 Cairo Speciale aanbiedingen

Hotels in Cairo

Autoverhuur in Cairo

Foto's van roblisameehan