Vluchten zoeken

Retourtype
Vliegtickets Ibiza

Vliegtickets Ibiza

Al staat Ibiza bekend om haar non-stop nachtleven en bijna hedonistische clubsfeer, er zijn nog tal van ongerepte plekken te vinden op Ibiza. Met vliegtickets Ibiza zult u een paradijs van slaapstadjes, afgelegen zandstranden en rotsen ontdekken, en Ibiza is bovendien de perfecte plek om te wandelen, fietsen, paardrijden en zwemmen. Kortom, tickets Ibiza zijn niet alleen besteed aan clubliefhebbers!

Vervoer

Ibiza heeft een uitgereid busnetwerk, die de steden en stranden op het eiland met elkaar verbindt. Vanaf de haven Sant Antoni kunt u een veerboot nemen naar Barcelona, Mallorca, Dénia en Valencia

Visum

Als u houder bent van een Nederlands paspoort of Europese Identiteitskaart heeft u geen visum nodig om Ibiza te bezoeken.

Seizoen

Ibiza heeft een Mediterraan subtropisch klimaat, met warme zomers waarbij het kwik regelmatig de 30 C passeert. Ook in de winter is het op Ibiza zeer aangenaam, met een gemiddelde dagtemperatuur van 16 C.

Openingstijden

De meeste winkels zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 22:00. Kleinere winkels houden vaak nog een siësta en zijn daarom gesloten van 13:00 tot 16:30.

Banken: open van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 14:00

Restaurants en cafés: voor lunch kunt u overal terecht van 13:30 tot 16:00, en voor uw diner van 20:00 tot 23:30. Tapasbars zijn doorgaans de gehele dag geopend van ca.10:00 tot 23:30. De meeste clubs zijn open van 23:00 tot 6:00.

Fooien

Op Ibiza is het gebruikelijk om in cafés en restaurants 5 tot 15% fooi te geven. In taxi’s kunt u de prijs naar boven afronden.

Informatie en noodgevallen

Alarmnummer: 112

Nederlandse Ambassade in Madrid: Avenida Comandante Franco 32, 28016 Madrid. Tel: +34 91 353 75 00

Bezienswaardigheden

Indien u op zoek bent naar rust kunt het beter niet tijdens in het drukke zomerseizoen vliegen naar Ibiza. Echter, zelfs tijdens de zomerpiek zijn er op Ibiza nog steeds rustige stranden te vinden, vooral in de ochtend als de meeste clubbers nog liggen te slapen. Dus profiteer daarvan en verken de oude stad, de stranden en de beroemde ES Canar hippiemarkt. Vergeet vooral ook niet om een ‘ensamiada’ te proberen, een heerlijke lokale specialiteit die u in de talloze restaurants verkrijgbaar is.

Bent u op zoek naar vluchten Ibiza dan kan Skyscanner u helpen de goedkoopste vliegtickets te vinden. Naast goedkope vliegtickets Ibiza kunt u via Skyscanner talloze aanbiedingen voor hotels Ibiza vinden.

 

Goedkoopste vluchten naar Ibiza van...

 Ibiza Reisgids

Dalt Vila of de ‘Hoge Stad’
Salines Beach
Noord-Ibiza
Een klein eiland met een enorme reputatie, Ibiza zit vol contrasten. Veel mensen bezoeken dit eiland om van de zon, het strand en het beruchte nachtleven te genieten, maar er is ook een andere kant van het eiland die langzaam in populariteit groeit. Slechts enkele minuten van de feestjes en ... Ibiza stadsgids

retour vanaf 78

 Ibiza Speciale aanbiedingen

Hotels in Ibiza

Autoverhuur in Ibiza

Foto's van Flickr/Philip Larson