Vliegtickets Peru

U zult vast weleens gehoord hebben van Machu Picchu, een goed bewaard gebleven Incastad die zich hoog in het Andesgebergte bevindt. Met vliegtickets Peru kunt u deze historische stad en talloze andere adembenemende bezienswaardigheden met eigen ogen aanschouwen.

Peru herbergt zoveel bijzondere historische schatten en prachtig natuurschoon dat u zeker een paar weken dient uit te trekken voor een vakantie naar Peru. Want behalve een vierdaagse trektocht te voet naar de top van de Andes zult u ook de historische stad Cuzco en haar beroemde historische tempelcomplex Sacsayhuamán willen bezoeken, naar het Titicacameer op de grens van Bolivia willen gaan en de Nazca-lijnen willen bekijken, de beroemde eeuwenoude figuurtekeningen in het zand. Daarnaast vindt u in Peru ook heel veel overblijfselen van de Spaanse koloniale overheersing, zoals kleurige dorpjes met gezellige pleintjes waar lokale bewoners hun zelf geteelde groente en fruit en zelfgemaakte kleding en sierraden verkopen.

Peru is bij uitstek geschikt voor rugzaktoeristen die voor een habbekrats in goedkope hotelletjes en herbergen kunnen overnachten, maar ook als u wat meer luxe en comfort wenst zijn er voor u op vrijwel alle toeristische bestemmingen voldoende vijfsterrenhotels te vinden. Indien u graag actief bezig bent tijdens uw vakantie kunt u dagtochtjes of meerdaagse trips boeken om te gaan raften , mountain biken of trektochten door de jungle te maken. Mocht u eind juni naar Peru gaan vergeet dan niet het populaire Inti Raymi, beter bekend als het ‘Sun Festival’, bij te wonen dat elk jaar op 24 juni plaatsvindt in Cuzco en garant staat voor een dag vol muziek, dans en allerlei traditionele lekkernijen.

Vergelijk goedkope vluchten naar Peru en boek online vliegtickets Peru van online reisbureaus als WTC, ebookers, worldticketcenter en luchtvaartmaatschappijen als KLM, Delta, Air Europa of Copa. Met handige directe verbindingen kunt u rechtstreeks naar de website van online reisbureaus of luchtvaartmaatschappijen om uw vliegtickets te boeken.

Bent u flexibel met reizen? Wij tonen u de goedkoopste dagen van de maand om te vliegen. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor ‘overal’ bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!

Als u een goede prijs heeft gevonden voor uw vliegtickets om te vliegen naar Genève, bookmark Skyscanner. U vindt zo makkelijk uw weg terug om gratis te zoeken naar luchtvaartmaatschappijen, reisbureaus, en duizenden bestemmingen wereldwijd en te boeken op de website van de door u gewenste aanbieder. Hotels Peru vindt u ook met Skyscanner.

meer

 Meest gezochte vliegtickets

NL
PE
Land, stad of luchthaven
Land, stad of luchthaven
12+ jaar
onder 12
onder 2
 
Prijscontrole (nieuwe vensters)
    luchtvaartmaatschappijen 62 zoeken

    Internationale websites

    Aangemeld als

    Account instellingen Uitloggen