Vliegen vanaf Maastricht

Vliegen vanaf Maastricht

Maastricht Aachen Airport is een klein vliegveld waar vandaan u kunt vliegen vanaf Maastricht naar tal van Europese bestemmingen. Mocht u in het zuiden van Nederland wonen, en geen zin heeft in de lange reis naar Amsterdam, dan biedt vliegveld Maastricht uitkomst om op een relaxte manier u vakantie te beginnen.

Maastricht herbergt een schat aan historische overblijfselen en werd in de Romeinse tijd al druk bezocht door mensen uit de wijde omtrek. In de gezellige oude binnenstad van Maastricht vindt u alle bekende grote winkelketens maar ook veel leuke kleine winkeltjes. Als u tijdens het winkelen even wilt uitrusten kunt u een kopje koffie drinken in een van de vele knusse cafés die zich overal in de stad bevinden, of plaatsnemen op een zonnig terrasje aan het imposante Vrijthof. Aan de rand van het centrum van Maastricht pronkt aan de oever van de Maas het Bonnefantenmuseum, een museum voor oude en moderne kunst dat u door de raketvormige architectuur van het gebouw snel zult herkennen. Daarnaast is Maastricht bekend om de vele toprestaurants, wat ook niet zo verwonderlijk is voor misschien wel de meest Bourgondische stad van Nederland.

Maastricht Aachen Airport, zoals de luchthaven van Maastricht officieel heet, bevindt zich op een strategische plek tussen Maastricht en de Duitse stad Aken en is met de bus in nog geen half uur vanaf het centrum van Maastricht te bereiken. Daarnaast rijden er met grote regelmaat shuttles vanaf Aken en Keulen naar het vliegveld. De laatste jaren is de luchthaven van Maastricht uitgegroeid tot en van de grootsten van Nederland; dagelijks vertrekken er vanaf dit Limburgse vliegveld tientallen lijndiensten en chartervluchten naar diverse zonnige bestemmingen in Europa, waaronder Kreta, Malaga, Palma de Mallorca en Faro, uitgevoerd door vooraanstaande budget luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair, Transavia, Germanwings en Corendon

Maastricht Aachen Airport beschikt over een groot aantal faciliteiten, waaronder cafés, belastingvrije winkels en restaurants. Als u aankomt op de luchthaven kunt u nog een kopje koffie drinken voordat u het luchtruim kiest, waarna uw wegbrengers u vanaf het luchthaventerras van het Tulip Inn hotel naast de terminal kunnen uitzwaaien.

Vergelijk vluchten van Maastricht en boek online vliegtickets van online reisbureaus als worldticketcenter, ebookers en luchtvaartmaatschappijen als Transavia, Easyjet, Ryanair. Met handige directe verbindingen kunt u rechtstreeks naar de website van online reisbureaus of luchtvaartmaatschappijen.

Bent u flexibel met reizen? Wij tonen u de goedkoopste dagen van de maand om te vliegen vanaf Maastricht. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor ‘overal’ bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!

Bekijk de onderstaande vluchten voor te vliegen vanaf Maastricht of gebruik het zoekveld om uw reisdata op te geven en wij zoeken de goedkoopste vluchten vanaf Maastricht naar uw bestemming.

meer

Goedkoopste vluchten vanaf...

 Maastricht Speciale aanbiedingen

 Bespaar op uw vliegtickets, wijzig uw bestemmingsluchthaven!

 Meest gezochte vliegtickets

MST
Land, stad of luchthaven
Land, stad of luchthaven
12+ jaar
onder 12
onder 2
 
Prijscontrole (nieuwe vensters)
    luchtvaartmaatschappijen 47 zoeken

    Internationale websites

    Aangemeld als

    Account instellingen Uitloggen