Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren in New York City - Vergelijk autoverhuur eenvoudig met Skyscanner

Goedkoop auto huren in New York

Ga je een stedenreis naar New York maken en wil je vanuit New York ook nog uitstapjes gaan maken? Dan is een auto huren in New York een absolute aanrader. Overal in het centrum van New York en ook in de buitenwijken van deze bruisende stad zijn autoverhuurbedrijven te vinden waar je auto’s kunt huren in diverse categorieën, variërend van kleine energiezuinige en wendbare stadsautootjes tot grote Amerikaanse bolides. En wil je eens wat anders of helemaal de blits maken, dan huur je een SUV, een pick-up truck of een sportwagen met open dak.

Autoverhuur in New York - locaties

Voor een auto te huur in New York hoef je nooit ver te zoeken. In Lower Manhatten zit Dollar Rent a Car, in de West Village zitten Avis en Enterprise Rent a Car, in Midtown zitten Avis, Hertz, Enterprise Rent a Car en Budget Car Rental, bij Times Square zijn kantoren van Avis, Enterprise Rent a Car en Budget Car Rental gevestigd en bij Central Park vind je kantoren van Avis en Enterprise Rent a Car. Ook in andere wijken van New York City zijn enkele autoverhuurbedrijven te vinden. Zo kun je in Brooklyn een auto huren bij Avis, Hertz, Budget Car Rental, Enterprise Rent a Car, Amazing Car Rentals, E-Z Rental en Silvercar, en ook in Queens zijn kantoren van onder meer Avis en Enterprise Rent a Car te vinden. Uiteraard kun je ook een auto huren op een van de vliegvelden van New York, het voordeel hiervan is dat de kantoren meestal 24 uur per dag geopend zijn, zodat je je huurauto ook buiten kantooruren kunt ophalen of inleveren. Daarnaast heb je er de ruimste keuze uit autoverhuurmaatschappijen want hier vind je verhuurbalies van onder meer Avis, Budget, Enterprise, Hertz, Dollar Rent a Car, Payless Car Rental en Advantage Rent a Car.

Met je huurauto in New York rijden

New York is een drukke stad waar je op elk moment van de dag rekening moet houden met files en verkeersopstoppingen. Daarnaast zijn de meeste wegen op Manhattan eenrichtingsverkeer, je dient dus altijd goed op te letten of je de straat wel in kunt rijden. Wil je niet verdwalen in de stad, dan doe je er goed aan een navigator te gebruiken zodat je weet hoe je het snelst op je bestemming kunt komen. Probeer de spits in New York te vermijden en ga je huurauto zeker niet voor tripjes in de stad zelf gebruiken, je bent dan namelijk meestal veel sneller op je bestemming als je de metro neemt. Let op: vrijwel overal in de Verenigde Staten geldt dat je bij rechtsaf slaan niet op een groen licht hoeft te wachten, deze regel geldt echter niet voor de stad New York.

Huurauto parkeren

Parkeren in New York is een dure aangelegenheid. Vooral op Manhattan rijzen de parkeertarieven de pan uit en betaal je soms $20 per uur of nog meer, afhankelijk van waar je je auto neer wil zetten. Parkeren op de openbare weg is vrijwel onmogelijk, je zult dus altijd op zoek moeten gaan naar een parkeerterrein of parkeergarage. Goedkoop parkeren in New York is alleen mogelijk als je je huurauto in Manhattan ten noorden van 96th Street parkeert, of in the Bronx, Brooklyn, Queens en Staten Island, want hier betaal je vaak niet meer dan $1 per uur. Wil je je huurauto meer dan een dag gebruiken, let er dan op dat je een hotel boekt dat over gratis parkeergelegenheid beschikt, zodat je niet extra hoeft te betalen voor parkeerkosten.

De informatie op deze pagina is gebaseerd op gegevens van 31 mei 2018 en is onderhevig aan verandering.

Bezienswaardigheden

De 10 beste dingen om te doen in New York New York zien voor minder dan €40 * per dag 24 uur in Manhattan: een New York city guide De mooiste uitzichten van New York De top 7 best bewaarde geheimen van New York Top 10 dingen (gratis) te doen in New York 10 beste musea en art galeries van New York

Dagtrips vanuit New York met je huurauto

Atlantic City, New Jersey

Zo’n 205 kilometer ten zuiden van New York City ligt de badplaats Atlantic City, die vroeger vooral bekend stond als gokstad, vanwege de vele casino’s die hier waren. Die gokpaleizen zijn er nog steeds, maar je kunt er tegenwoordig ook heerlijk aan het strand liggen en over de boardwalk wandelen. Daarnaast zijn er veel goede restaurants te vinden en kun je voor een kleine toegangsprijs de vuurtoren van de Absecon Lighthouse beklimmen, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de wijde omgeving.

Philadelphia, Pennsylvania

De stad Philadelphia ligt slechts ca. anderhalf uur rijden ten zuiden van New York en kent een rijke historie. Zo werd hier op 4 juli 1776 de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring aangenomen, de Amerikaanse Grondwet opgesteld en George Washington verkozen tot bevelhebber van het Amerikaanse leger. In de Independence Hall, die gratis te bezoeken is, kun je veel te weten komen over deze gebeurtenissen, en daarnaast kun je er ook de beroemde Liberty Bell bekijken, die gebruikt werd om de burgers bijeen te roepen om de Onafhankelijkheidsverklaring voor te lezen. Nadat je helemaal ondergedompeld bent in de Amerikaanse geschiedenis kun je naar het Fairmount Park gaan, wat beschouwd wordt als het grootste stadspark ter wereld. In dit park kun je niet alleen wandelen, joggen, fietsen en zelfs paardrijden, je kunt er ook de Philadelphia Zoo en het Philadelhia Museum of Art bezoeken. Daarnaast barst het in Philadelphia van de leuke winkeltjes, restaurants en cafés, genoeg ingrediënten dus voor een dagje uit vanuit New York!

Montauk, Long Island

Vooral welgestelde New Yorkers brengen hun weekenden door in de Hamptons, een bosrijk gebied dat op Long Island ligt, ten noordoosten van New York City. Op het meest noordelijke puntje (2,5 uur rijden vanaf New York City) van het eiland bevindt zich de badplaats Montauk, die vooral bij surfers enorm geliefd is. Je hoeft zelf geen surfplank mee te nemen, want overal in het dorp kun je er een huren, en je kunt ook les nemen als je surf-skills nog niet optimaal zijn. In Montauk zijn ook veel leuke bars en restaurants te vinden, dus na je surfavontuur kun je er ook heerlijk ontspannen en bijkomen van je sportieve dag.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.