Easirent - Vergelijk Easirent autoverhuur eenvoudig met Skyscanner

Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Bij Easirent kunt u voordelig auto's en bestelwagens huren in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. Het bedrijf heeft vestigingen op alle grote vliegvelden in het Verenigd Koninkrijk. Easirent is zeven dagen per week geopend, heeft een simpel, geautomatiseerd verhuursysteem met de mogelijk om online te reserveren en biedt bij alle verhuur op zijn locaties een onbeperkt aantal kilometers.

Easirent Car Hire is het eigendom van de familie Hanley die al meer dan 25 jaar in de verhuurbranche actief is. Nick Hanley, de huidige directeur, opende in 1987 de eerste vestiging bij het hotel van de familie in Standish. Easirent is een echt familiebedrijf dat momenteel geleid wordt door Paul Hanley.

Het bedrijf is zeven dagen per week geopend en biedt op een groot aantal verschillende locaties een oerdegelijke verhuurservice zonder toeters en bellen. Er wordt geen borg gevraagd, maar u moet met een creditcard boeken. Easirent reserveert voor het huren van uw auto tijdelijk een bedrag op uw creditcard, maar hiervan kan worden afgezien als u bij hen uw dagelijkse eigen risico verlaagt. De auto's van Easirent mogen buiten het Verenigd Koninkrijk worden gebruikt zolang u zelf maar een pechhulpverzekering met Europa-dekking heeft.

Als u op het vliegveld een auto bij Easirent wilt huren moet u ervoor zorgen dat u een paar belangrijke documenten bij u hebt, te weten uw rijbewijs en een tweede legitimatiebewijs zoals een paspoort (als u een Brits rijbewijs hebt moet u beide delen meenemen). Als u onderdaan bent van het Verenigd Koninkrijk volstaat een factuur of een bankafschrift. U moet bovendien een credit– of debitcard meebrengen die op naam van de bestuurder staat.

Als u bij Easirent een auto wilt huren moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Ten eerste moet u uw rijbewijs al minstens twee jaar hebben en mogen er niet meer dan 6 punten op staan. Er moet ook rekening worden gehouden met eventuele leeftijdsbeperkingen, aangezien Easirent een benedengrens van 25 jaar hanteert en een bovengrens van 75 jaar. Soms kan hierop een uitzondering worden gemaakt.

Hertz
Europcar
Avis
Sixt
Thrifty Worldwide
Enterprise

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.