Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Economy Bookings - Vergelijk Economy Bookings autoverhuur eenvoudig met Skyscanner

avis
eury
thrf
hert
sixt
budg

Economy Bookings is een online aanbieder van autoverhuur die in 2008 op de Spaanse autoverhuurmarkt is begonnen.

Al snel voelde het bedrijf de noodzaak om uit te breiden omdat ze realiseerden dat alleen leveren aan Spaanse klanten de mogelijkheden van het bedrijf beperkte en dat hun klanten meer wilden! Economy Bookings is nu een van de toonaangevende aanbieders van autoverhuur op de Europese online boekingsmarkt.

Klanten kunnen op de website niet alleen een auto huren, maar ook het huurplan kiezen dat het best bij hun past en dit online boeken. De diensten van Economy Bookings zijn momenteel beschikbaar in meer dan 75 landen ter wereld, waaronder landen in het Midden-Oosten, in de Verenigde Staten en grote delen van Europa.

Het motto van Economy Bookings is 'kwaliteit voor een betaalbare prijs' en deze slogan is zo belangrijk voor het bedrijf dat ze mensen in dienst hebben die het hele internet afspeuren naar de beste online autohuurplannen ter wereld om er zo zeker van te zijn dat ze hun klanten de scherpste prijzen en beste pakketten kunnen bieden.

Economy Bookings heeft meer den 30 professionals in dienst, waaronder IT-deskundigen die voortdurend nieuwe manieren proberen te vinden om de online ervaring van de klant te verbeteren en is er trots op dat ze hun klanten tevredenheid, ervaring en een uitstekende service kunnen bieden. Dit betekent dat u een speciale vertegenwoordiger krijgt toegewezen die tijdens het hele proces ondersteuning biedt, van de eerste boeking tot voor en na de huurperiode, en dat u op elke locatie waar het bedrijf actief is uit ten minste 3-4 autoverhuurders kunt kiezen.

Als klanten met iemand willen spreken, dan kunnen ze Economy Bookings telefonisch contacteren. In het decadente hoofdkwartier in Rome zitten medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om al uw vragen over autoverhuur te beantwoorden. Met een netwerk van meer dan 500 aanbieders van autoverhuur op meer dan 8000 locaties in 150 landen is het een enorme opluchting om te horen dat ze meerdere talen spreken!

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.