Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

eDreams - Vergelijk eDreams autoverhuur eenvoudig met Skyscanner

eury
avis
sixt
hert
thrf
erac

eDreams is een online reisagent en vergelijkingssite die een aantal essentiële vakantieproducten aanbiedt zoals vliegtickets, hotels en autoverhuur.

Het bedrijf werd in 1999 in Silicon Valley opgericht en verhuisde een jaar later naar Barcelona, waarna het zich op de Spaanse en Italiaanse markt ging richten. Als gevolg hiervan werd het de eerste online reisagent op de Spaanse markt.

eDreams vormt samen met reiswebsites Go Voyages, Opodo en Travellink de ODIGEO-groep. Dit is de op vier na grootste groep reisagenten in de wereld en de grootste in Europa. eDreams heeft gelokaliseerde websites in meer dan 29 landen (dit aantal neemt voortdurend toe) en kan dus met recht een globale onderneming worden genoemd.

In hun aanbod van autoverhuurders treft u enkele grote namen op het gebied van autoverhuur aan, zoals Hertz, Avis en Sixt. Ze werken in ieder land ook samen met lokale marktleiders op het gebied van autoverhuur, zoals Goldcar in Spanje en Buchbinder in Duitsland. Door de prijzen van verhuurders met elkaar te vergelijken biedt eDreams zijn klanten de mogelijkheid om de aanbieding te kiezen die het best bij hun past.

Dankzij zijn vele ophaallocaties op verschillende plekken in de wereld zoals vliegvelden, treinstations en stadscentra kan eDreams de reiziger ook een ruime mate van flexibiliteit bieden. Bij eDreams kunt u uw voertuig bij de ene locatie ophalen en deze op een andere weer inleveren. Hiervoor kunnen, afhankelijk van het verhuurbedrijf, echter wel kosten in rekening worden gebracht.

Dankzij het uitgebreide netwerk kunnen reizigers uit een groot aantal verschillende soorten auto's kiezen. Of u nu een trendy cabriolet wilt voor een weekendje weg, een ruime auto met veel zitplaatsen nodig hebt voor uw groepsvakantie of een mooi gestroomlijnde, kleine auto wilt om steden mee te verkennen, bij eDreams vindt u het voertuig dat aan al uw wensen voldoet.

Als u via Skyscanner autoverhuur vergelijkt, geven we niet alleen de resultaten van eDreams weer, maar ook die van andere autohuurbemiddelaars en autoverhuurbedrijven. Op deze manier hebt u in een oogopslag een overzicht van de beste aanbiedingen en kunt u op een handige plaats de beste prijs voor uw huurauto vinden.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.