Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Europcar - Vergelijk Europcar autoverhuur eenvoudig met Skyscanner

eury
sixt
avis
hert
thrf
budg

Europcar is een internationaal autoverhuurbedrijf met ruim 10.000 vestigingen in meer dan 150 verschillende landen in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en Azië. Europcar is van oorsprong een Frans bedrijf, dat in 1949 startte met autoverhuur in Parijs. Enkele decennia later werd Europcar overgenomen door de Volkswagengroep, waarna het in 2006 in eigendom kwam van de Franse investeringsgroep Eurazeo. Europcar is actief op zowel de particuliere als zakelijke markt en verhuurt naast personenauto’s ook bestelauto’s, verhuiswagens en vrachtauto’s. Het hoofdkantoor van Europcar is tot op de dag van vandaag gevestigd in haar geboortestad Parijs.

Vestigingen

Europcar is Europees marktleider op het gebied van autoverhuur van personen- en bestelauto's, en ook buiten Europa is Europcar zeer goed vertegenwoordigd. Indien u op zoek bent naar autohuur via Europcar kunt u bij meer dan 10.000 vestigingen terecht, die zich behalve in geheel Europa ook in Afrika, het Midden Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en Azië bevinden. Op veel populaire toeristische bestemmingen, variërend van Londen, Parijs, Barcelona en Rome tot Los Angeles, Curaçao, Kaapstad, Kuala Lumpur en Sydney, treft u één of meer vestigingen van Europcar aan, zowel op vliegvelden als in het centrum van de stad.

Wagenpark

Bij elke vestiging van Europcar heeft u een ruime keuze uit allerlei type auto’s van verschillende automerken. U kunt daarbij niet alleen kiezen uit kleine en grote personenauto’s, maar ook uit personenbussen, milieuvriendelijke auto’s, bestelwagens en zelfs vrachtauto’s. Bovendien kunt u erop rekenen dat u altijd in de nieuwste automodellen rijdt, zodat u met een veilig en vertrouwd gevoel de weg op kunt.

Standaard services

De standaard services van Europcar verschillen per land, maar meestal zijn verzekering, pechhulp en de eerste 100 kilometer per dag inbegrepen bij de huurprijs. Daarnaast hebben veel vestigingen van Europcar zeer voordelige (weekend)tarieven en kunt u als u bijvoorbeeld in Nederland een auto van Europcar huurt deze gratis inleveren op alle vestigingen binnen Nederland. Bezoek de website van Europcar om te bekijken wat de standaard services zijn van de vestiging waar u uw huurauto wilt reserveren.

Overige informatie

Europcar heeft de afgelopen jaren diverse World Travel Awards gewonnen, waaronder die voor “Europe's Leading Car Rental Company” en “World's Leading Green Transport Solution Company” (beiden in 2014). Daarnaast is Europcar als enige van alle internationale autoverhuurders in het bezit van de 5-sterren kwalificatie van BOVAG, wat betekent dat Europcar topkwaliteit en topservice levert.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.