Hertz - Vergelijk Hertz autoverhuur eenvoudig met Skyscanner

Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Hertz is een internationaal autoverhuurbedrijf met ruim 11.555 vestigingen in meer dan 150 verschillende landen wereldwijd, en is marktleider in de Verenigde Staten. Hertz is actief op zowel de particuliere als zakelijke markt en verhuurt naast personenauto’s ook bestelwagens en vrachtauto’s. Daarnaast verhuurt Hertz autoverhuur steeds meer elektrische auto’s en hybride auto’s en is het betrokken bij diverse autodeelprojecten.

###Vestigingen In de Verenigde Staten, de thuisbasis van Hertz, heeft het autoverhuurbedrijf meer dan 3.575 verhuurlocaties, waarbij 70% van alle kantoren zich op of nabij een vliegveld bevinden. Ook buiten de Verenigde Staten is Hertz royaal vertegenwoordigd en heeft talloze vestigingen wereldwijd, waaronder in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Canada, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Hertz heeft niet alleen verhuurkantoren op vliegvelden maar ook vaak in de binnenstad van grote steden, dus of u nu naar Londen, Barcelona, Johannesburg, Hong Kong, Sydney of Auckland gaat vliegen, als u een huurauto van Hertz zoekt hoeft u nooit ver te zoeken. Ook als u op zoek bent naar een goede huurauto in Nederland is Hertz een goede optie, want in bijna alle Nederlandse provincies is Hertz goed vertegenwoordigd.

###Wagenpark Hertz staat bekend om haar moderne vloot, waarbij u altijd kunt kiezen uit talloze automerken en de nieuwste automodellen. Het wagenpark van Hertz is onderverdeeld in verschillende collecties, waaronder de Prestige Collection (luxe huurauto’s), de Green Collection (milieuvriendelijke auto’s), de Fun Collection (sportauto’s, cabriolets en auto’s met vierwielaandrijving) , de Family Collection (ruime gezinswagens, b.v. de Renault Scenic) en de Dream Collection (bijzondere auto’s voor speciale gelegenheden, waaronder de Aston Martin, Bentley, Jaguar, Maserati en Mercedes AMG). Echter, ook als u gewoon op zoek bent naar een betaalbaar vakantie-autootje kunt u prima bij Hertz terecht, want zij hebben een ruime keuze uit kleine en compacte auto’s met een laag brandstofverbruik die tegen een aantrekkelijk tarief verhuurd worden.

###Standaard services De standaard services van Hertz verschillen per land, maar meestal zijn aansprakelijkheidsverzekering, pechhulp en de eerste 200 kilometer per dag inbegrepen bij de huurprijs. Daarnaast kunt u bij Hertz tegen betaling uit diverse optionele extra’s kiezen, waaronder afkoop eigen risico, een persoonlijke verzekering, baby-en kinderzitjes, bluetooth navigatie en zitverhogers.

###Overige informatie Hertz heeft regelmatig lokale aanbiedingen, die het huren van een auto via Hertz extra aantrekkelijk maken. Zo heeft Hertz vaak speciale weekend- en vakantietarieven en kunt u veel korting krijgen als u een Hertz auto minimaal een maand huurt. Daarnaast heeft Hertz vaak leuke aanbiedingen tijdens de feestdagen en bij speciale gelegen, bijvoorbeeld tijdens Valentijnsdag.

Hertz
Europcar
Avis
Sixt
Thrifty Worldwide
Enterprise

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.