Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Holiday Autos - Vergelijk Holiday Autos autoverhuur eenvoudig met Skyscanner

sixt
avis
eury
hert
thrf
nanl

Holidayautos is een vergelijkings- en reserveringswebsite waar u huurauto’s kunt reserveren bij meer dan 1200 autoverhuurbedrijven en op ruim 30.000 locaties. Holidayautos werkt namelijk niet alleen samen met alle grote autoverhuurbedrijven, maar ook met onafhankelijke lokale leveranciers, zodat u bijna overal een auto kunt huren en altijd de beste prijs betaalt voor autoverhuur.

Vestigingen

Holidayautos is zelf geen autoverhuurbedrijf maar de grootste bemiddelaar voor huurauto’s ter wereld en werkt samen met talloze grote en kleine autoverhuurbedrijven, zoals Hertz, Europcar, Alamo, Avis, Budget, Sixt, Thrifty en Enterprise. Als u weet vanaf welke locatie u een auto wilt huren en voor welke periode, dan laat Holidayautos u de tarieven en mogelijkheden zien van alle autoverhuurbedrijven met wie zij samenwerken. Het maakt dus niet uit of u nu een auto wilt huren in een populaire vakantiebestemming als New York, Malaga of Rome, of een huurauto zoekt in Kuala Lumpur of Cancun, met Holidayautos vindt u altijd een huurauto die past bij uw wensen, voor een scherpe prijs.

Wagenpark

Als u een auto gaat huren via Holidayautos kunt u kiezen uit talloze automerken en –modellen, want Holidayautos werkt samen met een groot aantal autoverhuurbedrijven. Uw keuze is dus vrijwel nooit beperkt tot een aantal merken of modellen, zoals bij de meeste autoverhuurbedrijven het geval is. Echter, vergeet niet dat u pas na bevestiging van uw reservering ziet bij welk autoverhuurbedrijf u uw auto gaat huren. Veel autoverhuurbedrijven die partner zijn van Holidayautos beschikken overigens over een moderne vloot, u zult dus altijd in alle vertrouwen de weg op kunnen gaan.

Standaard services

De standaard services waarop u kunt rekenen als u een auto huurt via Holidayautos hangen af van het autoverhuurbedrijf en het land waar u de auto gaat huren. Meestal zijn aanrijdingsschade, wettelijke aansprakelijkheid, belasting, luchthavenbelasting, onbeperkt aantal kilometers en pechhulp inbegrepen in de huurprijs. Daarnaast kunt u bij elk autoverhuurbedrijf tegen betaling kiezen voor talloze extra’s, variërend van een persoonlijke ongevallenverzekering tot winterbanden, kinderzitjes en een navigatiesysteem. Het grootste voordeel van een auto huren via Holidayautos is dat u uw reservering altijd kosteloos kunt annuleren of wijzigen en dat er nooit transactiekosten in rekening worden gebracht. Daarnaast heeft Holidayautos een meertalige klantenservice, die u zeven dagen per week te woord staat.

Overige informatie

Holidayautos heeft regelmatig speciale aanbiedingen, die via hun nieuwsbrieven worden aangekondigd. Indien u op zoek bent naar goedkope autoverhuur kunt u zich dus het beste aanmelden voor deze nieuwsbrief, zodat u optimaal profiteert van de voordelige tarieven van Holidayautos.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.