Instant Cabs - Vergelijk Instant Cabs autoverhuur eenvoudig met Skyscanner

Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Een auto huren in India is voor de meeste buitenlandse vakantiegangers eigenlijk geen optie, en ook het vinden van een betaalbare en betrouwbare auto met chauffeur is soms moeilijk. Voor deze reizigers is Instant Cabs een perfect alternatief, want bij dit Indiase autoverhuurbedrijf kunt u goedverzorgde auto’s met of zonder chauffeur huren. Instant Cabs autoverhuur bevindt zich in vrijwel alle grote steden in India, en biedt autohuur per uur, dagdeel en dag aan. Daarnaast kunt u van Instant Cabs gebruik maken voor transfers van en naar de luchthaven. De chauffeurs van Instant Cabs staan bekend om hun punctualiteit en betrouwbaarheid, zodat u onbezorgd van of naar het vliegtuig kunt reizen, een toeristische trip kunt maken of naar uw zakelijke afspraak kunt rijden.

###Vestigingen Instant Cabs is een autoverhuurbedrijf en taxi- / limousineservice in India dat auto’s met en zonder chauffeur verhuurt aan vakantiegangers en zakenmensen die een goedkope maar betrouwbare manier zoeken om naar hun bestemming te reizen. Instant Cabs is momenteel alleen in India gevestigd en heeft kantoren op meer dan 100 locaties verspreid over het hele land, waaronder Bangalore, Varanasi, Mumbai, Udaipur, Chennai en Goa. Op de website van Instant Cabs kunt u bekijken of de door uw gewenste locatie door het autoverhuurbedrijf gedekt wordt.

###Wagenpark Alle chauffeurs van Instant Cabs rijden in auto’s van betrouwbare merken als Audi, Ford, BMW en Toyota. Afhankelijk van uw wensen kunt u bij Instant Cabs allerlei merken en typen auto’s huren. Indien u van of naar de luchthaven gaat reizen of een zakelijke afspraak heeft zijn grote luxe auto’s met veel bagageruimte de beste keuze. Echter, als u een dagtochtje of excursie gaat maken zijn kleinere auto’s of terreinwagens meestal een betere optie. Alle auto’s van Instant Cabs zijn voorzien van airconditioning en worden voor het begin van elke rit grondig schoongemaakt. De chauffeurs van Instant Cabs hebben bovendien een gedegen training gevolgd en een antecedentenonderzoek ondergaan, want veiligheid staat bij Instant Cabs hoog in het vaandel.

###Standaard services Bij Instant Cabs zijn chauffeurskosten, benzine, parkeerkosten, pechhulp en administratiekosten inbegrepen bij de verhuurprijs. U dient bij Instant Cabs alleen extra te betalen indien u de auto met chauffeur langer wilt huren dan gereserveerd, of indien er voor tolwegen of parkeerplaatsen betaald dient te worden die niet inbegrepen waren in de huurprijs.

###Overige informatie Het grote voordeel van Instant Cabs is dat u via internet snel uw transfers en autoreizen in India kunt regelen, bij een modern autoverhuurbedrijf dat veiligheid en comfort van de reiziger zeer belangrijk vindt.

Hertz
Europcar
Avis
Sixt
Thrifty Worldwide
Enterprise

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.