Thrifty Worldwide - Vergelijk Thrifty Worldwide autoverhuur eenvoudig met Skyscanner

Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Thrifty Worldwide is een dochteronderneming van Dollar Thrifty Automotive Group, dat in 1999 opgericht werd door autofabrikant Chrysler en waartoe ook Dollar Rent A Car behoort. Tegenwoordig is het moederbedrijf in handen van het internationale autoverhuurbedrijf Hertz en is Thrifty autoverhuur vertegenwoordigd in meer dan 68 landen. Thrifty Worldwide verhuurt voornamelijk aan particulieren, maar in de Verenigde Staten en Canada is het bedrijf ook actief op de zakelijke markt, waar zakelijke huurders lid kunnen worden van het Blue Chip Express Rental Program.

###Vestigingen Het autoverhuurbedrijf Thrifty Worldwide beschikt over ruim 1028 verhuurlocaties in meer dan 68 landen. De meeste vestigingen van Thrifty zijn te vinden in de Verenigde Staten en Canada, maar daarnaast kunt u ook een auto van Thrifty huren op diverse locaties in Europa, Azië, Australië en Afrika, waar het bedrijf vaak een verhuurbalie deelt met Hertz. Dankzij de wereldwijde vertegenwoordiging van Hertz heeft Thrifty niet alleen verhuurkantoren op vliegvelden, maar ook vaak in de binnenstad van veel grote steden, zodat u nooit ver hoeft te reizen als u bij Thrifty Worldwide wilt huren.

###Wagenpark Het wagenpark van Thrifty Worldwide is afhankelijk van het land waar u een auto gaat huren. In de Verenigde Staten bestond de vloot van Thrifty vroeger vooral uit verschillende types van de automerken Chrysler, Dodge, Jeep, Mazda, Nissan en Toyota, maar sinds Thrifty overgenomen is door Hertz zijn daar veel andere automerken bijgekomen en heeft u dus altijd een royale keuze. In Europa bestaat het wagenpark van Thrifty vooral uit Europese automerken, zoals Volkswagen en Renault.

###Standaard services De standaard services van Thrifty Worldwide verschillen per land, maar vrijwel altijd zijn aansprakelijkheidsverzekering, lokale toeslagen en de eerste 200 kilometer per dag inbegrepen bij de huurprijs. Indien u dat wenst kunt u bij Thrifty Worldwide talloze optionele extra’s kiezen waarvoor een toeslag verschuldigd is, waaronder extra verzekeringen, afkoop eigen risico en toeslag voor extra bestuurder. In veel landen waar u een auto via Thrifty Worldwide kunt huren zijn de huurauto’s handgeschakeld, alleen in de Verenigde Staten beschikken de auto’s meestal over automatische transmissie.

###Overige informatie Wilt u zich laten verrassen? Selecteer dan als u een huurauto bij Thrifty gaat boeken geen type of merk huurauto, maar kies de ‘Wild Card’. U weet in dat geval van tevoren niet wat voor huurauto u meekrijgt, maar deze is altijd uit de klasse Compact of groter. Op die manier krijgt u dus de kans een duurdere klasse auto te rijden tegen een lagere prijs!

Hertz
Europcar
Avis
Sixt
Thrifty Worldwide
Enterprise

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.