Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

rentalcars.com - Vergelijk rentalcars.com autoverhuur eenvoudig met Skyscanner

avis
hert
eury
sixt
thrf
alam

Rentalcars.com is een vergelijkings- en reserveringswebsite voor autoverhuur die tot de grootste autoverhuurbemiddelaars in de wereld kan worden gerekend, want zij verhuren jaarlijks meer dan 4,7 miljoen auto’s wereldwijd. Rentalcars.com is een dochteronderneming van de Priceline Group, waartoe ook Booking.com, Priceline.com Agoda.com, KAYAK en OpenTable behoren.

Vestigingen

Rentalcars.com is geen autoverhuurbedrijf maar een bemiddelaar voor huurauto’s en werkt samen met een groot aantal gerenommeerde autoverhuurbedrijven, waaronder Hertz, Avis, Europcar, Alamo, Budget, Enterprise, Dollar en Thrifty. Zodra u heeft opgegeven vanaf welke locatie u een auto wilt huren en voor welke periode laat Rentalcars.com u de tarieven en mogelijkheden zien van alle autoverhuurbedrijven die bij hun zijn aangesloten. Via Rentalcars.com kunt u een auto huren in meer dan 160 landen en op 28.000 locaties wereldwijd, dus waar uw vakantie u ook maar naartoe brengt, u kunt vrijwel altijd terecht bij Rentalcars.com.

Wagenpark

Rentalcars.com werkt samen met een groot aantal autoverhuurbedrijven, dus als u een auto gaat huren via Rentalcars.com kunt u altijd kiezen uit een royaal aanbod aan automerken en –modellen. Naast kleine, compacte, middelgrote en luxe auto’s kunt u bij veel partners van Rentalcars.com ook bijzondere auto’s huren, zoals cabriolets, hybride auto’s en terreinwagens. Daarnaast kunt u bij veel vestigingen bestelauto’s, busjes en zelfs vrachtwagens huren. Veel autoverhuurbedrijven die bij Rentalcars.com zijn aangesloten beschikken over een moderne vloot met de laatste modellen, u zult dus altijd in een goed verzorgde auto de weg op kunnen gaan.

Standaard services

De standaard services van Rentalcars.com hangen af van het autoverhuurbedrijf en het land waar u de auto gaat huren. Echter, meestal zijn wettelijke aansprakelijkheid, een bepaald of een onbeperkt aantal kilometers en pechhulp inbegrepen in de huurprijs. Daarnaast kunt u bij het autoverhuurbedrijf waarbij u de auto huurt kiezen uit talloze extra’s, zoals extra verzekeringen, een kinderzitje en een navigatiesysteem. In ieder geval geldt voor alle auto’s die via Rentalcars.com gehuurd worden dat u uw reservering online kosteloos kunt annuleren of wijzigen, dat er geen creditcardtoeslag in rekening wordt gebracht en dat de laagste prijs gegarandeerd wordt. Daarnaast kunt u bij Rentalcars.com rekenen op een meertalige ondersteuning per telefoon en email. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf waar u de huurauto boekt dient de bestuurder minimaal 21 of 25 jaar oud te zijn en minimaal 12 of 24 maanden in bezit te zijn van een rijbewijs.

Overige informatie

Bij Rentalcars.com kunt u via het systeem ook naar specifieke huurauto’s zoeken, zoals huurauto’s met automaat, verhuur van minivans, prestige huurauto’s, cabriolets en luxe huurauto’s.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.