Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Izmir airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Izmir

Auto huren Izmir

Heeft u een heerlijke strandvakantie naar Izmir geboekt en wilt u ook wat van de omgeving zien of nabij gelegen strandjes bezoeken? Dan kunt u het beste een auto huren op Izmir Airport. Hier leest u hoe u eenvoudig via Skyscanner een huurauto kunt reserveren en waar u rekening mee dient te houden als u met uw huurauto naar Izmir en omgeving gaat rijden.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Izmir

De luchthaven van Izmir, ook wel Izmir Airport, Izmir Adnan Menderes International Airport of Adnan Menderes Airport genoemd, ligt ongeveer 18 kilometer ten zuidwesten van de Turkse badplaats en haven Izmir. Op de luchthaven van Izmir bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Avis, Budget, Circular Car Hire, Enterprise, Garenta, Hertz en Thrifty. Alle autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, wat betekent dat u nooit ver hoeft te lopen met uw koffers als u uw huurauto gaat afhalen.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Izmir

Bij veel autoverhuurbedrijven op Izmir Airport dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer volgetankt in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want rondom het vliegveld van Izmir bevinden zich talloze tankstations. Op de D550, die vlak langs de luchthaven loopt, vindt u namelijk enkele tankstations, en ook in het centrum en de buitenwijken Izmir zijn talloze tankstations te vinden

Met de huurauto naar Izmir rijden

Als u met uw huurauto vanaf het vliegveld van Izmir naar het centrum gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de D550 richting Menderes / İzmir / Aydın Yolu op te rijden. Neem na ongeveer 20 minuten de afslag richting Basmane / Şehir Merkezi, u komt dan vanzelf in de binnenstad terecht. Zonder files of verkeersopstoppingen duurt de rit van Izmir Airport naar het centrum van de stad ongeveer drie kwartier en u hoeft op deze route nergens tol te betalen.

Izmir

Izmir is een moderne stad met een drukke haven en een prachtige met palmbomen omzoomde promenade, de Kordon. Daarnaast telt deze populaire Turkse badplaats een groot aantal interessante bezienswaardigheden, waaronder de klokkentoren İzmir Saat Kulesi en het Smyrna openluchtmuseum. Wilt u weten wat er allemaal in Izmir te zien en te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Izmir u zeker moet gaan bekijken. Zoekt u tevens hotels in Izmir, ontdek dan dan hoe u deze eenvoudig kunt boeken via Skyscanner.

In Izmir is het vaak druk op de weg, vooral tijdens het hoogseizoen, dus houd altijd rekening met files en verkeersopstoppingen als u door de stad gaat rijden. Ook bij populaire stranden rondom Izmir, zoals Ilica, Alaçati en Çesme, kan het tijdens het hoogseizoen erg druk zijn. Indien u in de binnenstad van Izmir moet zijn kunt u uw huurauto het beste parkeren in een bewaakte parkeergarage, bijvoorbeeld de Kültürpark Yeraltı Otoparkı (vlakbij metrostation Konak), de Murathan Yediemin Otoparkı of de vlak na de afslag van de D30 gelegen Affan Rehabilitasyon Otopark. Bent u van plan om ook in Izmir te overnachten, boek dan een hotel dat over eigen bewaakte parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.