Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Ajaccio airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Ajaccio

Gaat u op vakantie naar het Franse eiland Corsica? Dan kunt u het beste een huurauto reserveren op het vliegveld, want als u een auto gaat huren op Ajaccio Airport heeft u de meeste bewegingsvrijheid en kunt u op eigen houtje dit mooie Mediterrane eiland gaan verkennen.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Ajaccio

De luchthaven van Ajaccio, ook wel Ajaccio Napoleon Bonaparte Airport of Campo dell'Oro Airport genoemd, ligt 5 kilometer ten oosten van de haven van Ajaccio, de hoofdstad van Corsica. Op het vliegveld van Ajaccio zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, zoals Avis, Budget, Citer, Europcar, Hertz, Rentacar en Sixt. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de terminal van de luchthaven, u hoeft dus niet ver met uw koffers te sjouwen nadat u deze van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Ajaccio

Afhankelijk van de voorwaarden zoals vastgelegd in uw autoverhuurovereenkomst dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank in te leveren. Dit levert geen problemen op, want indien u vanuit westelijke richting naar de luchthaven van Ajaccio gaat rijden kunt u bij het BP of Esso tankstation op de N193 tanken, die zich beiden vlak voor de afslag naar het vliegveld bevinden. Rijdt u vanuit oostelijke richting naar de luchthaven, dan kunt u het beste bij het Total tankstation tanken dat zich eveneens op de N193 bevindt, vlak voor de afslag naar het vliegveld.

Met de huurauto op Corsica en naar Ajaccio rijden

De belangrijkste hoofdwegen van Corsica worden gevormd door de N193, N196, N197, N198 en N200. Dit zijn hoofdzakelijk tweebaanswegen, alleen rondom Ajaccio veranderen de N196 en N193 tijdelijk in een vierbaansweg. De overige wegen zijn goed onderhouden secundaire wegen, die over het algemeen over een goede bewegwijzering beschikken.

Indien u met uw huurauto vanaf het vliegveld naar de binnenstad van Ajaccio gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de borden naar de N193 te volgen en eenmaal daar aangekomen op de rotonde linksaf te slaan richting Ajaccio. Indien u deze weg blijft volgen komt u vanzelf in het centrum van Ajaccio terecht. De totale reis van het vliegveld van Ajaccio naar het centrum van de stad duurt meestal niet meer dan 20 minuten, mits u onderweg geen files of opstoppingen tegenkomt.

Ajaccio

Ajaccio is de hoofdstad van het Franse Mediterrane eiland Corsica en is vooral beroemd omdat het de geboortestad van de voormalige Franse keizer Napoleon Bonaparte is. Wilt u weten wat u allemaal in Ajaccio kunt gaan bekijken, lees dan meer over de bezienswaardigheden in Ajaccio.

Eigenlijk hoeft u op Corsica nooit bang te zijn voor files, en ook een parkeerplaats vinden voor uw huurauto is meestal geen enkel probleem. De enige uitzondering hierop vormt wellicht de hoofdstad Ajaccio, waar het aantal parkeerplaatsen op de openbare weg enigszins beperkt is. Wilt u uw auto veilig en onbezorgd parkeren in Ajaccio, dan kunt u uw huurauto beter neerzetten in een parkeergarage in het centrum, bijvoorbeeld in de Parking Q-Park Ajaccio Diamant (bij het Museum de la Maison Napoleon Bonaparte), of op het parkeerterrein bij de haven, dat Parking de la Gare Routière heet. Indien u van plan bent om in Ajaccio te gaan overnachten kunt u het beste op Skyscanner zoeken naar hotels in Ajaccio die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.