Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Atlanta Hartsfield-Jackson airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Atlanta Hartsfield-Jackson

Auto huren Atlanta Hartsfield-Jackson

Gaat u naar Atlanta Hartsfield-Jackson vliegen en wilt u na aankomst een huurauto tot uw beschikking hebben, bijvoorbeeld om een rondreis door de zuidelijke staten van Amerika te maken? Lees dan hier hoe u eenvoudig via Skyscanner een auto kunt huren op Atlanta Hartsfield-Jackson Airport en wat u kunt verwachten als u met uw huurauto naar en in Atlanta gaat rijden.

Autoverhuurbedrijven op Atlanta Hartsfield-Jackson

De internationale luchthaven van Atlanta, officieel Hartsfield–Jackson Atlanta International Airport geheten maar ook vaak Atlanta Airport Hartsfield of simpelweg Hartsfield–Jackson genoemd, bevindt zich ca. 11 kilometer ten zuiden van het centrum van Atlanta. Op Atlanta Hartsfield-Jackson treft u diverse autoverhuurbedrijven aan, waaronder Alamo, Dollar, Hertz, National en Thrifty. Alle autoverhuurbedrijven op Hartsfield–Jackson Atlanta International Airport hebben een een balie in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald. Zodra u uw autoverhuurovereenkomst heeft ondertekend wordt u naar uw huurauto gebracht, die vaak al voor u klaarstaat op het naastgelegen parkeerterrein.

Tankstations in de omgeving van Atlanta Hartsfield-Jackson

Bij veel autoverhuurbedrijven die op Atlanta Hartsfield-Jackson Airport gevestigd zijn dient u uw huurauto aan het einde van uw verblijf in Amerika weer met een volle tank in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want op de ring rondom de luchthaven treft u diverse tankstations aan, waaronder een Chevron tankstation op de I-85, een BP tankstation op de I-285 en diverse tankstations op Route 6.

Met de huurauto naar Atlanta rijden

Indien u vanaf Hartsfield–Jackson Atlanta International Airport direct naar het centrum van de stad wilt gaan rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt de I-85 North op te rijden richting I-20 / I-75 N /Atlanta. Vervolgens neemt u na een klein kwartiertje afslag 246 (Fulton St / Central Ave) richting Downtown. Blijf nu de borden naar Downtown volgen, dan belandt u vanzelf in het centrum van de stad. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Atlanta Hartsfield-Jackson naar Downtown Atlanta iets meer dan een kwartiertje. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Atlanta

Atlanta behoort tot de grotere steden van de Verenigde Staten van Amerika en is vooral bekend als de bakermat van Coca Cola, CNN en Martin Luther King Jr. In Atlanta zijn diverse historische bezienswaardigheden te bewonderen, waaronder het museum World of Coca Cola, het Georgia Aquarium en de Martin Luther King Jr. National Historic Site. Daarnaast treft u in deze bruisende stad veel leuke boetiekjes en trendy bars, genoeg ingrediënten dus voor een goede start van uw vakantie in Amerika! Wilt u meer te weten komen over Atlanta, lees dan welke bezienswaardigheden in Atlanta u allemaal zeker gezien moet hebben.
In Downtown Atlanta dient u overal te betalen om te parkeren, zoek daarom een parkeergarage of parkeerterrein op als u uw huurauto voor enkele uren neer wilt zetten. Bent u tevens van plan om in Atlanta te gaan overnachten, kijk dan op Skyscanner welke hotels in Atlanta over eigen parkeerfaciliteiten beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.