Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Abu Dhabi Internationaal airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Abu Dhabi Internationaal

Auto huren Abu Dhabi Internationaal

Gaat u naar Abu Dhabi vliegen en wilt u na aankomst een auto huren op Abu Dhabi Internationaal? Reserveer dan via Skyscanner een huurauto op het vliegveld van Abu Dhabi.

Autoverhuurbedrijven op Abu Dhabi Internationaal

Wie naar Abu Dhabi gaat vliegen landt op Abu Dhabi International Airport, dat iets meer dan 30 kilometer ten oosten van het centrum van Abu Dhabi ligt. Op Abu Dhabi Internationaal bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, Keddy, Sixt en Thrifty. Alle autoverhuurbedrijven op Abu Dhabi International Airport hebben een balie in de aankomsthal, waar u direct heen kunt lopen zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald. Nadat u uw autoverhuurovereenkomst heeft ondertekend wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal buiten al voor u klaar staat op de parkeerplaats.

Tankstations in de omgeving van Abu Dhabi Internationaal

Bij veel autoverhuurbedrijven die op Abu Dhabi International Airport gevestigd zijn dient u uw huurauto aan het einde van uw verblijf in de Verenigde Arabische Emiraten weer met een volle tank in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want alle wegen rondom het vliegveld zijn bezaaid met tankstations. Ook op de hoofdwegen die vanuit Abu Dhabi naar de luchthaven lopen zijn diverse tankstations te vinden, u heeft dus altijd voldoende mogelijkheden om uw huurauto nog even snel vol te gooien voordat u hem inlevert op de luchthaven.

Met de huurauto naar Abu Dhabi rijden

Indien u met uw huurauto vanaf het vliegveld van Abu Dhabi rechtstreeks naar de stad gaat dient u zodra u het luchthaventerrein afrijdt de borden naar Abu Dhabi / Sweihan / Al Hayer Road te volgen. Blijf deze weg alsmaar volgen, u komt dan uiteindelijk in het centrum van Abu Dhabi terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de gehele autorit van de luchthaven naar het centrum van Abu Dhabi ruim een half uur. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Abu Dhabi

Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en wordt steeds populairder als toeristische bestemming. In Abu Dhabi zijn talloze bezienswaardigheden te bewonderen, waaronder het Emirates Palace, de Sheikh Zayed Mosque en het in 2017 te openen Guggenheim Museum. Daarnaast kunt u in Abu Dhabi uitgebreid winkelen, onder meer in de Marina Mall. Wilt u meer te weten komen over Abu Dhabi, lees dan welke bezienswaardigheden in Abu Dhabi u allemaal niet mag missen.
In het centrum van Abu Dhabi dient u vrijwel overal op de openbare weg te betalen om te parkeren, behalve op vrijdagen en nationale feestdagen. Indien u uw huurauto voor langere tijd wilt parkeren kunt u hem het beste neerzetten in een parkeergarage, zoals bijvoorbeeld de parkeergarage achter het LIWA Center, het parkeerterrein achter het Zakher Hotel en de parkeergarage achter het Al-Noor ziekenhuis. Zet uw huurauto in ieder geval nooit neer op plaatsen waar u het bordje “Resident Permit Only" aantreft. Bent u van plan om in Abu Dhabi te gaan overnachten, dan kunt u op Skyscanner het beste zoeken naar hotels in Abu Dhabi die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.