Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Avignon airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Avignon

Als u een auto wilt huren in Avignon, bijvoorbeeld omdat u een autorondreis wilt gaan maken door Zuid-Frankrijk, kunt u het beste uw huurauto reserveren via Skyscanner. Hier kunt u lezen waar u uw auto kunt huren en wat u kunt verwachten als u met uw huurauto naar Avignon gaat rijden.

Autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Avignon

De luchthaven van Avignon, ook wel Avignon – Provence Airport of Avignon – Caumont Airport genoemd, ligt ongeveer 8 kilometer ten zuidoosten van het historische centrum van Avignon. Op het vliegveld van Avignon bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National en Sixt. Alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Avignon hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, zodat u nooit ver hoeft te lopen nadat u uw koffers van de band heeft gepakt. Zodra uw autopapieren in orde zijn gemaakt wordt u naar uw huurauto gebracht, die op de parkeerplaats naast de terminal op u staat te wachten.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Avignon

Bij veel autoverhuurbedrijven die op Avignon – Provence Airport gevestigd zijn dient u uw huurauto met een volle tank in te leveren, maar dit is geen probleem want vlak bij de rotonde bij de luchthaven vindt u aan weerszijden van de weg een tankstation, te weten een Total en een Elf tankstation. Komt u via de A7 naar de luchthaven gereden dan kunt u ook tanken langs de snelweg, bijvoorbeeld nabij Morières-les-Avignon of bij Cavaillon.

Met de huurauto naar Avignon rijden

Als u van plan bent om vanaf de luchthaven van Avignon direct naar het centrum van de stad te gaan rijden kunt u het beste vanaf het luchthaventerrein de N7 oprijden en vervolgens de borden richting Avignon volgen. Zodra u bij de N570 aankomt slaat u linksaf en neemt vervolgens de derde weg rechts, dit is de Course Jean Jaurès. Blijf deze weg volgen, u komt dan vanzelf op de Rue de la République uit, die naar hartje centrum leidt. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van het vliegveld van Avignon naar het centrum van de stad ca. 20 minuten. U hoeft onderweg nergens tol te betalen.

Avignon

Avignon ligt aan de linkeroever van de rivier de Rhône in het departement Vaucluse en telt talloze prachtige historische trekpleisters, waaronder de beroemde Palais des Papes, de Chartreuse du Val de Bénédiction, de indrukwekkende stadsmuren, de Cathédrale Notre-Dame des Doms en natuurlijk de Pont d’Avignon. Wilt u meer te weten komen over deze mooie Zuid-Franse stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Avignon u zeker gezien moet hebben en welke hotels in Avignon u allemaal via Skyscanner kunt boeken.

In Avignon is het met name tijdens de spits zeer druk in de stad. Daar komt nog bij dat de historische binnenstad is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, het zal u dus enige moeite kosten om met uw huurauto door de stad te manoeuvreren. Indien u de binnenstad van Avignon wilt gaan bekijken kunt u uw auto het beste parkeren in een parkeergarage of op een parkeerterrein, want het aantal parkeerplaatsen op de openbare weg rondom de oude stadsmuren is zeer beperkt. De meest centraal gelegen parkeerterreinen en - garages bevinden zich bij de treinstations, op de Avenue Monclar en onder het plein van de Palais des Papes.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.