Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Barcelona airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Barcelona

Auto huren Barcelona

Als u een auto wilt huren in Barcelona, bijvoorbeeld omdat u een stedentrip of zakenreis gaat maken, dan kunt u het beste uw huurauto reserveren via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Barcelona

Wie naar Barcelona gaat vliegen landt op vliegveld El Prat, dat ongeveer 12 kilometer ten zuidwesten van Barcelona ligt. Op de luchthaven van Barcelona bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Avis, Europcar, Hertz, National Atesa en Sixt. Alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Barcelona hebben een balie in zowel terminal 1 als 2B, waar u direct heen kunt lopen zodra u uw koffers van de band heeft gepakt. Nadat alle formaliteiten zijn afgehandeld (vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen!) wordt u naar uw huurauto gebracht.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Barcelona

Bij veel autoverhuurbedrijven dient u uw huurauto met een volle tank in te leveren, het is dus raadzaam om te weten waar de nabijgelegen tankstations zich bevinden. Rondom de E90/B10 (Ronda Litoral) zijn enkele tankstations te vinden, maar ook nabij de C31 bevinden zich diverse tankstations van onder meer Galp, Cedipsa en BP.

Met de huurauto naar Barcelona rijden

Indien u met uw huurauto naar Barcelona gaat rijden dient u zodra u het luchthaventerrein afrijdt de borden naar de C31 te volgen. Na 4 minuten neemt u afslag 196B naar de E90/B10 (Ronda Litoral) en vervolgens rijdt u nog eens ca. 9 minuten door tot u afslag 21 naar Ciutat Vella/Paral.lel/La Rombla/Montjuïc/Port Vell ziet. Rijd dan over de Passeig de Josep Carner/Passeig Josep Carner tot u bij La Rambla aankomt. Op geen van de genoemde wegen hoeft u tol te betalen. Zonder files duurt de reis van de luchthaven naar La Rambla zo’n 20 minuten, maar wees niet verbaasd als u meer dan een uur kwijt bent om het centrum van Barcelona te bereiken.

Barcelona

Barcelona is dankzij haar dynamische mix van cultuur, karakteristieke architectuur, prachtige stadsparken, exclusieve hotels en restaurants, een bruisend uitgaansleven met een levendige muziekscene, een indrukwekkende geschiedenis en een prachtige ligging aan het strand al decennia lang populair bij toeristen uit alle windstreken. Wilt u meer te weten komen over deze prachtige stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Barcelona u allemaal niet mag missen en welke hotels in Barcelona daar in de buurt liggen.

Barcelona is een drukke stad, het vergt daarom soms wat behendigheid en geduld om met uw huurauto door het centrum van de stad te manoeuvreren. Vooral tijdens de spits dient u altijd rekening te houden met langere wachttijden bij stoplichten, en ook parkeren kan vaak een probleem zijn, met name bij populaire toeristische attracties. De bewegwijzering in de stad is zeer goed, maar als u niet van zoeken houdt kunt u ook een navigator van thuis meenemen of huren bij het autoverhuurbedrijf. In Barcelona zijn diverse parkeergarages en -terreinen te vinden, maar vooral in het centrum van de stad zijn deze vaak vol. De beste kans op een parkeerplek heeft u in grote parkeergarages, zoals bij Estación de Nord en Litoral Park, die beiden ook een metrostation hebben vanwaar u snel in het centrum bent. Zet uw huurauto in ieder geval nooit zomaar ergens neer, want dan loopt u grote kans dat u een boete krijgt of dat uw huurauto wordt weggesleept.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.