Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Biarritz airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Biarritz

Indien u naar het zuidwesten van Frankrijk of het noordwesten van Spanje op vakantie gaat dan heeft u de meeste bewegingsvrijheid als u een huurauto tot uw beschikking heeft. Via Skyscanner kunt u heel eenvoudig een auto huren op Biarritz Airport.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Biarritz

De luchthaven van Biarritz, meestal Biarritz Pays Basque Airport, Biarritz – Anglet – Bayonne Airport, Biarritz Airport of Biarritz - Parme Airport genoemd, ligt 5 kilometer ten zuidoosten van Biarritz, nabij de plaatsjes Bayonne en Anglet. Op het vliegveld van Biarritz zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Europcar, Hertz, Sixt en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver met uw koffers te sjouwen nadat u door de douane bent gelopen en uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Biarritz

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Biarritz Airport geldt dat u uw huurauto na uw verblijf weer met een volle tank dient in te leveren. Het is daarom zinvol uit te zoeken waar u kunt tanken voordat u uw huurauto weer terugbrengt naar de luchthaven. De tankstations die zich het dichtst bij het vliegveld van Biarritz bevinden liggen aan de D810 en de D260, de twee wegen die langs de luchthaven lopen. Daarnaast kunt u uiteraard ook in Biarritz zelf tanken, want deze stad ligt slechts op enkele kilometers van het vliegveld.

Met de huurauto naar Biarritz rijden

Indien u met uw huurauto vanaf het vliegveld rechtstreeks naar Biarritz gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt linksaf de D810 op te rijden. Vervolgens slaat u bij de eerste rotonde rechtsaf en rijdt dan de D260 op. Na enkele minuten slaat u vervolgens weer linksaf, u rijdt dan op de Avenue de Verdun die rechtstreeks naar de binnenstad leidt. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van het vliegveld van Biarritz naar het centrum van de stad niet meer dan een kwartiertje. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Met de huurauto naar de Franse westkust rijden

Ligt uw eindbestemming aan Franse westkust, dan dient u bij de D810 rechtsaf te slaan en dan na ca. 20 minuten de afslag naar de A63 richting Biarritz / Saint-Sébastien / Pau / Bordeaux te nemen. Vervolgens houdt u de richting Bordeaux aan en vervolgt u uw route naar uw eindbestemming. Op de A63 dient u tol te betalen, u kunt hiervoor uw creditcard of contant geld gebruiken.

Biarritz

Biarritz ligt aan de westkust van Frankrijk en was ooit een chique badplaats. Wilt u de allure van weleer in Biarritz herleven, lees dan welke bezienswaardigheden in Biarritz u zeker niet mag missen.

In de binnenstad van Biarritz kan het soms erg druk zijn en ook parkeren is niet altijd even gemakkelijk, met name tijdens de Franse schoolvakanties. Wilt u uw huurauto zorgeloos parkeren, zet hem dan altijd op een parkeerterrein of in een parkeergarage neer. Daarnaast beschikken sommige hotels in Biarritz over parkeerfaciliteiten, dus mocht u van plan zijn om in Biarritz te overnachten dan is dat de beste optie.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.