Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Bangkok Suvarnabhumi airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Bangkok Suvarnabhumi

Auto huren Bangkok Suvarnabhumi

Bangkok is het perfecte startpunt voor een rondreis Thailand, want deze wereldstad barst van de interessante bezienswaardigheden die u echt niet mag missen. Daarnaast kunt u in Bangkok uitgebreid kennis maken met de Thaise keuken, heerlijk winkelen en uitgaan tot in de kleine uurtjes. Als u een auto wilt huren op Bangkok Suvarnabhumi Airport dan kunt u deze eenvoudig reserveren via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op Bangkok Suvarnabhumi Airport

Bangkok Suvarnabhumi Airport is een van de twee grote internationale luchthavens van Bangkok en wordt ook vaak (New) Bangkok International Airport genoemd, omdat het pas 10 jaar opengesteld is voor internationaal vliegverkeer. Op Bangkok Suvarnabhumi Airport zijn diverse autoverhuurbedrijven gevestigd, waaronder Avis, Bizcar Rental, Budget, Hertz, National, Sixt en Thai Rent a Car. Alle genoemde autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de luchthaventerminals van Bangkok Suvarnabhumi Airport, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gepakt. Bangkok Suvarnabhumi Airport ligt 25 kilometer ten oosten van het centrum van Bangkok.

Tankstations in de omgeving van Bangkok Suvarnabhumi Airport

De kans is groot dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie in Thailand weer met een volle tank dient in te leveren op de luchthaven. Gelukkig is dit geen probleem, want op het luchthaventerrein van Bangkok Suvarnabhumi Airport bevindt zich op Suvarnabhumi Road een tankstation. Daarnaast is het gebied rondom het luchthaventerrein bezaaid met tankstations, u zult dus altijd voldoende mogelijkheden hebben om uw huurauto vlak voor vertrek nog even snel vol te gooien.

Met de huurauto naar Bangkok rijden

Indien u na aankomst op Bangkok Suvarnabhumi Airport direct naar het centrum van Bangkok gaat rijden kunt u het beste zodra u het luchthaventerrein afrijdt de Motorway 7 (Sirat Expressway) oprijden richting Bangkok, u komt dan vanzelf in het centrum van de stad terecht. Zonder files duurt de autorit van Bangkok Suvarnabhumi Airport naar de binnenstad van Bangkok ongeveer drie kwartier. Onderweg dient u op verschillende wegen tol te betalen, u kunt hiervoor het beste contant geld gebruiken. Vergeet daarom niet om direct na aankomst in Thailand geld te pinnen op de luchthaven.

Bangkok

Bangkok is een bruisende Aziatische wereldstad vol historische en culturele bezienswaardigheden. Daarnaast kunt u in Bangkok uitgebreid winkelen en het nachtleven induiken. Wilt u meer te weten komen over deze indrukwekkende stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Bangkok u allemaal gezien moet hebben.
Het is in Bangkok eigenlijk altijd erg druk op de weg, ook buiten de spits. Daarnaast kan het vinden van een parkeerplaats op de openbare weg heel wat tijd vergen, niet in de laatste plaats omdat niet altijd even duidelijk is waar parkeren is toegestaan. Het beste kunt u uw huurauto daarom in een bewaakte parkeergarage of op een bewaakt parkeerterrein parkeren, dan heeft u geen omkijken naar uw huurauto als u een bezoek brengt aan het centrum van Bangkok. Bent u van plan om enkele nachten in Bangkok te overnachten, zoek dan via Skyscanner naar hotels in Bangkok die over eigen bewaakte parkeerfaciliteiten beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.