Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Bogota airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Bogota

Auto huren Bogota

Indien u op vakantie naar Colombia gaat heeft u de meeste bewegingsvrijheid als u een huurauto tot uw beschikking heeft. Via Skyscanner kunt u heel eenvoudig een auto huren op het vliegveld van Bogota.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Bogota

Het vliegveld van Bogota, officieel El Dorado International Airport geheten, ligt ongeveer 15 kilometer ten westen van het centrum van de Colombiaanse hoofdstad Bogota. Op de luchthaven van Bogota zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Europcar, National, Sixt en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, waar u nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald meteen heen kunt lopen. Zodra u uw autoverhuurovereenkomst heeft ondertekend en de autosleutels in ontvangst heeft genomen kunt u meteen doorlopen naar uw huurauto, die meestal buiten op de naastgelegen parkeerplaats al op u staat te wachten.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Bogota

Bij de meeste autoverhuurbedrijven die op El Dorado International Airport gevestigd zijn geldt dat u uw huurauto aan het einde van de huurperiode weer met een volle tank dient in te leveren. Dit is geen enkel probleem, want het dichtstbijzijnde tankstation bevindt zich op de Avenida El Dorado, de toegangsweg naar de luchthaven. Ook in de directe omgeving van de luchthaven zijn diverse tankstations te vinden, waaronder op de Avenida Boyaca, de Carrera 86 en Calle 17. Kortom, u heeft altijd voldoende mogelijkheden om uw huurauto vol te tanken voordat u hem aflevert op het vliegveld.

Met de huurauto naar Bogota rijden

Indien u met uw huurauto vanaf het vliegveld van Bogota naar het centrum van de stad gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt de Avenida El Dorado in te rijden en na ca. 8 minuten linksaf te slaan, de Avenida Boyaca in. Als u nu alsmaar rechtdoor rijdt u komt dan vanzelf in de binnenstad van Bogota terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van El Dorado International Airport naar het centrum van Bogota slechts een kwartier. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Bogota

Bogota is een bruisende stad met meer dan zeven miljoen inwoners en is het financiële, culturele en politieke centrum van het Latijns-Amerikaanse land Colombia. De laatste jaren zijn in Bogota veel wolkenkrabbers gebouwd, maar daarnaast kunt u in het centrum van de stad ook nog altijd het koloniale verleden opsnuiven, bijvoorbeeld in de wijk La Candelaria. Wilt u weten wat u allemaal in Bogota kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Bogota u zeker niet mag missen en welke hotels in Bogota u daar zou kunnen boeken.
In de binnenstad van Bogota is het meestal erg druk op de weg, ook buiten de spits, u dient dus altijd rekening te houden met extra reistijd als u door het centrum van Bogota gaat rijden. Indien u uw huurauto ergens in de stad wilt parkeren kunt u hem voor de veiligheid het beste neerzetten in een bewaakte parkeergarage of een op bewaakt parkeerterrein. Bent u van plan om in Bogota te overnachten, kies dan altijd een hotel met bewaakte parkeerfaciliteiten.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.