Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Brest airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Brest

Gaat u op vakantie naar het Franse Bretagne en wilt u vervolgens een autorondreis maken door deze prachtige regio van Frankrijk? Dan heeft u de mogelijkheid om een auto te huren op het vliegveld van Brest. Skyscanner kan u helpen heel eenvoudig een huurauto op de luchthaven van Brest te reserveren.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Brest

De luchthaven van Brest, ook wel Brest Bretagne Airport of Brest Guipavas Airport genoemd, bevindt zich iets meer dan 10 kilometer ten noordoosten van Brest, in het departement Finistère. Op het vliegveld van Brest zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Hertz, Sixt en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus na aankomst nooit ver te lopen om uw huurauto af te halen. Nadat de autoverhuurovereenkomst is ondertekend wordt u naar uw huurauto gebracht, die voor u klaar staat op een aparte parkeerplaats bij het terminalgebouw.

Tankstations in de omgeving van Brest Bretagne Airport

Afhankelijk van de afspraken die u met uw autoverhuurbedrijf heeft gemaakt dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie mogelijk weer met een volle tank in te leveren. Het tankstation dat zich het dichtst bij de luchthaven van Brest bevindt ligt in het dorpje Guipavas, langs de D712. Daarnaast zijn nog enkele tankstations te vinden in de buitenwijken van Brest, bijvoorbeeld het tankstation bij de Leclerc supermarkt aan de N12 (nabij de afslag Kergaradec) en het Total en Intermarché tankstation langs de D205.

Met de huurauto naar Brest rijden

Als u met uw huurauto naar Brest gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt de N12 op te gaan en de borden richting Nantes / Quimper / Brest te volgen. Vervolgens neemt u na ca. 10 minuten de afslag naar de D112 en gaat bij de eerste rotonde rechtdoor. Bij de rotonde die daarop volgt slaat u linksaf en rijdt u de Rue Jules Lesven in. Vervolgens slaat u bij de Boulevard Montaigne rechtsaf, u komt als u deze weg blijft volgen vanzelf in het centrum van de stad terecht. Zonder files en verkeersopstoppingen duurt de autorit van Brest Bretagne Airport naar het centrum van Brest ongeveer een kwartier.

Brest

De haven- en marinestad Brest is een gezellige typisch Franse stad waar u heerlijk kunt eten, winkelen, uitgaan, boottochtjes maken en toeristische trekpleisters bezoeken. Wilt u weten wat er allemaal in Brest te zien en te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Brest u echt op uw verlanglijstje moet zetten.

Vrijwel overal in het centrum van Brest dient u tijdens werkdagen en op zaterdag te betalen om op de openbare weg te parkeren. Wilt u zeker zijn van een parkeerplekje, dan kunt u uw huurauto het beste neerzetten in een parkeergarage, zoals de Parking Liberté op de Place de la Liberté, de Parking Q-Park Brest Coat Ar Gueven in de Rue Dupleix of de Parking Q-Park Brest Jean Jaurès in de Rue Yves Collet. Indien u van plan bent om in Brest te gaan overnachten kunt u het beste op Skyscanner zoeken naar hotels in Brest met eigen parkeerfaciliteiten.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.