Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Brussel Internationaal airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Brussel Internationaal

Auto huren Brussel Internationaal

Gaat u voor vakantie of zaken naar België vliegen en wilt u na aankomst een auto tot uw beschikking hebben? Dan kunt u dankzij Skyscanner heel eenvoudig een auto huren op Brussel International Airport.

Autoverhuurbedrijven op Brussel Internationaal

De internationale luchthaven van Brussel, ook wel Brussels Airport, Brussels International Airport, Vliegveld Zaventem of Brussel Internationaal geheten, is de grootste luchthaven van Brussel en tevens van België en ligt 11 kilometer ten noordoosten van het centrum van Brussel. Op Brussel Internationaal zijn diverse autoverhuurbedrijven gevestigd, waaronder Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, Keddy, Sixt en Thrifty. Deze autoverhuurbedrijven zijn allemaal in de aankomsthal van de luchthaventerminal vertegenwoordigd, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van Brussel Internationaal

Vaak staat in uw autoverhuurovereenkomst dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank dient in te leveren op de luchthaven. Gelukkig is er op het luchthaventerrein van Brussel Internationaal een tankstation te vinden, op de toegangsweg naar de aankomst- en vertrekhal. Indien u dat wenst kunt u ook al op een eerder moment tanken, bijvoorbeeld bij het Esso tankstation op de E40 nabij het dorpje Zaventem, of bij het Total, Texaco of Esso tankstation op de N21.

Met de huurauto naar Brussel rijden

Als u nadat u bent aangekomen op Brussel Internationaal rechtstreeks met uw huurauto naar het centrum van Brussel wilt gaan rijden dient u op het luchthaventerrein de borden naar Brussel / Ring / Luchthaven Cargo te volgen. Vervolgens neemt u de afslag naar de E40 richting de E19. Zodra u de borden naar A12 / Brussel-Centrum / Laken ziet gaat u deze volgen en rijdt dan de A12 op. Neem tenslotte de afslag Basilique / Basiliek, u komt dan vanzelf in het hartje van Brussel terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de gehele autorit van Brussel Internationaal naar het centrum van de stad een klein half uurtje. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Brussel

De Belgische hoofdstad Brussel is een ideale bestemming voor een stedentrip, want er zijn heel wat interessante bezienswaardigheden te bewonderen. Uiteraard mag u Manneken Pis niet overslaan, maar daarnaast zult u ook het Atomium, het Koninklijk Paleis, de Kathedraal van Sint-Michel en Sint-Goedele en de Grote Markt op uw verlanglijstje willen zetten. Wilt u weten wat er allemaal in Brussel te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Brussel u zeker gezien moet hebben.
Vrijwel overal in het centrum van Brussel dient u te betalen om te parkeren op de openbare weg. Als u van plan bent om een hele dag Brusssel in te duiken kunt u uw huurauto het beste in een parkeergarage zetten, dat is relatief goedkoper en dan heeft u geen omkijken naar uw auto. Helemaal goedkoop zijn de Park & Ride parkeerplaatsen, die aan de rand van de stad te vinden zijn. Wilt u ook in de stad gaan overnachten dan is het raadzaam hotels in Brussel te kiezen die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.