Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Béziers airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Béziers

Auto huren Béziers

Het prachtige weer in Zuid-Frankrijk, heerlijke wijnen, vlak bij de kust met fijne stranden, geschiedenis en cultuur opsnuiven en daarna heerlijk tafelen. Béziers heeft een beetje van alles en weet zo een fijne mix te bieden voor levensgenieters. Relaxen, winkelen, cultuur en natuur beleven of op het strand hangen niet al te ver van de stad. Met een huurauto in Béziers is een heerlijke en gevarieerde vakantie zo geregeld. Auto huren in Béziers? Reseveer deze vooraf om zeker te zijn van een auto die bij de vakantieplannen past.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Béziers?

Béziers Cap d'Agde Airport heeft verschillende autoverhuurbedrijven die samen een vloot van ongeveer 200 auto's verhuren. Direct naast de terminal bevinden zich de balies van de autoverhuurbedrijven. Hertz, Europcar, Enterprise en Avis zijn actief op het vliegveld van Béziers. Omdat het in de zomerperiode druk kan zijn met reserveringen is het aan te raden om vooraf de auto te huren door een online reservering te plaatsen.

Benzinepomp in de buurt van Béziers

De dichtstbijzijnde benzinepomp bij Béziers Cap d'Agde Airport ligt op ongeveer 5 kilometer afstand en 6 minuten rijden met een huurauto aan de rand van Vias. Vanaf het vliegveld gaat de route over de D37/E17, linksaf op de rotonde over de D612 naar Vias en Agde. Neem de afslag richting Vias de D912 op. Bij de grote supermarkt bevindt zich het tankstation.

Vanaf vliegveld Béziers

Van vliegveld Béziers naar het stadscentrum van de stad is zo'n 15 kilometer en nog geen 20 minuten rijden met de huurauto. De route gaat vanaf het vliegveld via de D37/E17 naar de rotonde, op de rotonde rechtsaf de D612 op richting Béziers. Deze weg voert richting het centrum van de stad, afhankelijk van het adres van de accomodatie en de drukte op de weg kost het ongeveer 20 minuten om in Béziers aan te komen.

Op bestemming aankomen

Béziers

De stad Béziers kent een onstuimig verleden en is bijvoorbeeld beroemd om het bloedbad van 1209 waar duizenden de dood vonden tijdens de eerste Albigenzische Kruistocht. De stad ademt een historische sfeer, maar kent zeker een luchtige kant. De prachtige kathedralen, kerken en andere gebouwen herinneren aan de bijzondere geschiedenis van de stad, terwijl het heden in het teken staat van cultuur, eten, drinken en genieten. De parken, tuinen en vele restaurants geve de ruimte om te genieten van het Zuid-Franse leven. Parkeren in het centrum van Béziers is niet lastig, er zijn verschillende goed aangegeven parkeergarages te vinden waar voor gemiddeld €2,00 tot €3,00 per uur geparkeerd kan worden. Iets buiten het centrum is het parkeren goedkoper.

Kust Herault

Béziers ligt vlak bij de kust van Herault met prachtige stranden aan de Middellandse Zee. Vele kleine dorpjes en steden, waaronder het grotere Agde, zijn gericht op vakantiegangers in de zomervakantie. Vele campings en hotels zijn hier te vinden, maar ook voor een dagje is het bezoeken van de stranden vanuit Béziers een leuk uitstapje. Een ritje met de huurauto van Béziers naar bijvoorbeeld Valras Plage is ongeveer 20 minuten en 18 kilometer rijden. De route gaat vanuit de stad westwaards over de D19. Vervolgens gaat de route richting Narbonne over de D609. Neem de D64 richting Narbonne en Montpellier, ga vervolgens bij Valras Plage rechtsaf de Chamin du Carreyrou op richting strand of neem de D19 naar Avenue Charles Cauquil richting het centrum van Valras Plage. In drukke periodes kan het lastiger zijn om een parkeerplek te vinden bij het strand, op sommige plekken moet er worden betaald voor het parkeren.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.