Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Christchurch airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Christchurch

Auto huren Christchurch

Christchuch is na Auckland een van de bekendere steden in Nieuw-Zeeland. Jaarlijks verwelkomt de stad duizenden backpackers en toeristen die het prachtige land komen ontdekken. Een tripje naar Christchurch of Nieuw-Zeeland is niet compleet zonder wat mooie uitstapjes om het land en landschap te leren kennen. Huur een auto op het vliegveld van Christchurch om echt Nieuw-Zeeland te kunnen ontdekken. Door vooraf een huurauto te reserveren via Skyscanner, zijn de beste deals binnen handbereik. Een heerlijke gevarieerde vakantie in Christchurch kan beginnen.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Christchurch?

Op het vliegveld van Christchurch zijn de balies van verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. Avis, Budget, Europcar, Hertz, Ezi Rental en Thrifty bevinden zich in de aankomsthal van de luchthaven. Vooraf gereserveerde huurauto's kunnen hier worden opgepikt en reizigers die ter plekke een auto willen huren zijn hier ook aan het goede adres. Het is aan te raden om het auto huren in Christchurch vooraf te regelen. Na een lange reis naar Nieuw-Zeeland is het prettig om niet al te veel meer te hoeven regelen, daarnaast is vooraf zoeken en boeken slim om de beste deal te reserveren.

Benzinepomp in de buurt van Christchurch

Let op de voorwaarden bij het ophalen van een huurauto. De meeste verhuurbedrijven verwachten de huurauto terug met een volle tank benzine.

Op ongeveer een kilometer van Christchurch Airport en zo'n 2 minuten rijden met de huurauto ligt het dichtstbijzijnde tankstation. Vanaf het vliegveld is het Durey Road volgen richting uitgang. Bij de rotonde de eerste afslag naar Orchard Road. Vlak na de kruising met Wairakei Road ligt de benzinepomp aan de linkerhand.

Vanaf vliegveld Christchurch

Van vliegveld Christchurch naar het centrum van de stad is 10 kilometer en ongeveer een kwartier met de huurauto. Vanaf Christchurch Airport gaat de route over Durey Road richting uitgang, bij de rotonde de tweede afslag naar Memorial Avenue. Vervolg de weg over Fendalton Road en ga bij Hagley Park rechtsaf over Deans Avenue. Vanaf hier gaat Deans Avenue het centrum in, afhankelijk van het adres van de accomodatie gaat de route via een van de kleinere straten naar de eindbestemming.

Op bestemming aankomen

Christchurch

Het hart van Christchurch is Cathedral Square waar verschillende prachtige historische gebouwen te bezichtigen zijn. De stad kent verschillende musea en erg veel groen, relaxen in een van de vele parken of parkjes is hier heerlijk. Na de aarbevingen van 2010 en 2011 hebben verschillende gebouwen tijdelijk leeg gestaan. Creatieve en jonge ondernemers zijn in dit gat gesprongen om de leegstaande gebouwen weer nieuw leven in te blazen. Het bedrijvige leven in de stad maakt Christchurch een fijne uitvalsbasis om een reis door Nieuw-Zeeland of het Zuidereiland te beginnen. Huur een auto om het eiland en de directe omgeving van Christchurch te ontdekken, een onvergetelijke vakantie gaat van start!

Nieuw-Zeelandse Alpen

Een van de mooiste plekken rondom Christchurch zijn de Nieuw-Zeelandse Alpen. Mount Cook National Park is het park rondom de hoogste bergtop. Het uitzicht is adembenemend en een dag wandelen door dit prachtige natuurgebied is een must voor reizigers naar Christchurch en Nieuw-Zeeland. Vanaf Christchurch is het ruim 300 kilometer en ruim 3 ½ uur rijden naar Aoraki/Mount Cook National Park. Vanaf Christchurch gaat de 76 naar de 1. Bij Geraldine gaat de weg over in de 79 en bij Fairlie gaat de route over in de 8. Bij Pukaki vervolgt de route over de 88 die richting Mount Cook en het nationale park leiden. Er zijn tours te boeken, maar met een huurauto vanuit Christchurch is het veel leuker om de Nieuw-Zeelandse Alpen te ontdekken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.