Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Kopenhagen airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Kopenhagen

Auto huren Kopenhagen

Gaat u voor een vakantie of zakenreis naar Kopenhagen? Dan heeft u de mogelijkheid om een auto te huren op het vliegveld van Kopenhagen. Skyscanner kan u helpen heel eenvoudig een huurauto op de luchthaven van Kopenhagen te reserveren.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Kopenhagen

De luchthaven van Kopenhagen, ook wel Copenhagen Airport Kastrup of Copenhagen Airport genoemd, bevindt zich ca. 8 kilometer ten zuiden van Kopenhagen en 24 kilometer ten westen van het Zweedse Malmö, en is het grootste vliegveld van Scandinavië. Op het vliegveld van Kopenhagen zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz en Sixt. De autoverhuurbalies van deze autoverhuurbedrijven zijn gevestigd in zowel de aankomsthal voor binnenlandse als die voor buitenlandse vluchten, u hoeft dus na aankomst nooit ver te lopen om uw huurauto af te halen. Nadat de autoverhuurovereenkomst in orde is gemaakt wordt u naar uw huurauto gebracht, die voor u klaar staat op een aparte parkeerplaats bij het terminalgebouw.

Tankstations in de omgeving van Kopenhagen Kastrup

Afhankelijk van de afspraken die u met uw autoverhuurbedrijf heeft gemaakt dient u uw huurauto mogelijk met een volle tank in te leveren. Het tankstation dat zich het dichtst bij de luchthaven van Kopenhagen bevindt ligt aan de E20, vlak na afslag 16 (Lufthavn Ø). Daarnaast zijn nog enkele tankstations te vinden aan de Amager Landevej, een doorgaande weg die links naast het vliegveld loopt.

Met de huurauto naar Kopenhagen rijden

Als u met uw huurauto naar Kopenhagen gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt de E20 op te gaan en de borden richting København S / København te volgen. Vervolgens neemt u na ca. 10 minuten afslag 20 richting København C / O2. U blijft daarna de O2 volgen en komt vanzelf in het centrum van de stad terecht. Zonder files en verkeersopstoppingen duurt de autorit van Kopenhagen Airport naar het centrum van Kopenhagen ongeveer 20 minuten.

Kopenhagen

Kopenhagen is een gezellige en schone Scandinavische stad waar u heerlijk kunt eten, winkelen, uitgaan en bezienswaardigheden bezoeken, zoals natuurlijk De Kleine Zeemeermin, die het icoon van de stad vormt, de Koninklijke paleizen Amalienborg en Rosenborg, de Nationale Galerie, het Nationaal Museum en het pretpark Tivoli. Wilt u weten wat er allemaal in Kopenhagen te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Kopenhagen u echt moet gaan zien. Ook kunt kan Skyscanner u laten zien in welke hotels in Kopenhagen u allemaal kunt overnachten.

Vrijwel overal in het centrum van Kopenhagen dient u van maandag 8u tot zaterdag 17u te betalen om te parkeren, en daarbij geldt: hoe dichter in het centrum, des te duurder het wordt. De goedkoopste zone is de blauwe zone, iets duurder is de groene zone en de rode zone is het duurst. Een alternatief is om uw huurauto in een parkeergarage te parkeren, zoals de Jeudan Parkering Dronningens Tværgade bij het paleis Amalienborg of het centraal gelegen Jeudan Parkering Gammel Mønt. Indien u van plan bent om in Kopenhagen te gaan overnachten kunt u het beste een hotel met eigen parkeerfaciliteiten boeken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.