Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Brussels S. Charleroi airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Brussels S. Charleroi

Auto huren Brussels South Charleroi

De Belgische hoofdstad is een stad waar politiek, geschiedenis, het zakenleven en Bourgondisch genieten hand in hand gaan. Met belangrijke politieke hoofdkantoren, bekende winkelstraten een een historisch stadscentrum met talloze bezienswaardigheden weet de stad een scala aan activiteiten te bieden. Het levendige uitgaangsleven in de stad en de kenmerkende Belgische liefde voor lekker eten en drinken geven de Bourgondische reizger genoeg lekkers. Huur een auto via Skyscanner en ontdek Brussel en haar omgeving.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Brussels South Charleroi?

Op vliegveld Brussels South Charleroi of Brussel Zuid Charleroi zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. Op het vliegveld zijn Avis, Europcar, Hertz en Sixt actief. Huur vooraf een auto via Skyscanner om zeker te zijn van de beste prijs.

Benzinepomp in de buurt van Brussels South Charleroi

Let erop dat de meeste autoverhuurbedrijven de huurauto retour verwachten met een volle benzinetank. Huurders die de auto retour brengen zonder af te tanken, kunnen voor extra kosten komen te staan.

Het dichtstbijzijnde tankstation ligt op 1 kilometer van Brussel Zuid Charleroi en ongeveer 2 minuten rijden met de huurauto. Neem vanaf het vliegveld de Rue de Charles Lindbergh voorlangs de Terminal richting Sortie/Exit. Neem op de rotonde de eerste afslag. Voor de volgende rotonde is de benzinepomp aan de rechterkant te vinden.

Vanaf vliegveld Brussels South Charleroi

Brussel ligt op 75 kilometer en ongeveer 55 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Brussels South Charleroi. Neem vanaf het vliegveld de Rue de Charles Lindbergh en neem op de rotonde de eerste afslag. Neem op de rotonde de eerste afslag en op de volgende rotonde weer de eerste afslag naar Rue d'Heppignies. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de N568. Neem op de rotonde de eerste afslag om op de N568 te blijven en voeg in op de A54 naar Bruxelles/Liège. Voeg in de op A7 richting Bruxelles en neem de R0 richting Bruxelles Est. Neem vervolgens de A3/E40 richting Bruxelles. Volg de borden richting centrum via de N23 en neem op de rotonde de tweede afslag naar de N3a. Sla rechtsaf en neem de R20, sla linksaf naar het stadscentrum van Brussel.

Op bestemming aankomen

Brussel

Brussel is een stad met talloze mogelijkheden voor toeristen. Ontdek cultuur in de vele musea en op de verschillende festivals, ga winkelen in de grote winkelstraten of de straten vol bijzondere winkeltjes, sta oog in oog met het verleden in het historische stadscentrum en maak de internationale politiek en zakenwereld mee in het bruisende Brussel. Laat de stad rustig inwerken onder het genot van een drankje en hapje in een van de vele bars en restaurants. Vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de Grote Markt, het Broodhuis, de Munt, de kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele en de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België. Parkeren in het centrum van Brussel kan op een van de vele openbare parkings of aan de rand van het centrum. De kosten voor parkeren van de huurauto in Brussel liggen rond de €1,50 per uur.

Gent

Om een heel andere kant van België te leren kennen is een uitstapje naar Gent een echte aanrader. Het historische stadscentrum van Gent staat bomvol met prachtige monumentale gebouwen. De stad heeft een heel eigen en pittoreske uitstraling. Bezoeker zeker de Sint Niklaaskerk, het Gravensteen, de Sint Bataafskathedraal en het Prinsehof. Gent ligt op 55 kilometer en ongeveer 45 minuten rijden met de huurauto van Brussel. Neem vanuit Brussel de R20 en vervolgens de A10 richting Gent. Neem de E17 richting Antwerpen/Gent en neem vervolgens de B401 naar Gent-Centrum. Neem de N422 en vervolgens het François Laurentplein naar het centrum van Gent. Parkeren in en rondom het centrum van Gent is meestal niet ingewikkeld. Parkeer de huurauto voor rond de €1,20 per uur in een parkeergarage net buiten het stadscentrum.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.