Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Djerba airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Djerba

Auto huren Djerba

Het Tunesiscihe schiereiland Djerba is het grootste eiland van Afrika en is geliefd om de prachtige witte stranden, het relaxte eilandleven, verschillende Romeinse bouwwerken en de indrukwekkende cultuur. De verschillende dorpen en steden op het eiland wisselen de uitgestrekte woestijn met palmbomen, olijfbomen en fruitbomen af. De natuur op het eiland is bijzonder mooi wegens de vele oases. De dorpen en steden hebben een onmiskenbare charme. Minder druk dan de grote steden op het vasteland, maar levendig genoeg met vele martken, winkeltjes en prachtige bezienswaardigheden om volop van te genieten. Huur een auto via Skyscanner om volop van Djerba te genieten.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Djerba?

In de aankomsthal op Djerba Zarzis Airport zijn verschillende autoverhuurbedrijven actief. Avis, Budget, Europcar, Sixt, Camel Car, Djerba Car en Hertz zijn op het vliegveld van Djerba te vinden. Huur vooraf een auto om zeker te zijn van beschikbaarheid en de beste deal.

Benzinepomp in de buurt van Djerba

Let op, de meeste autoverhuurbedrijven verwachten de huurauto retour met een volle benzinetank.

Vanaf Djerba Zazik Airport is het ongeveer 9 kilometer en 13 minuten rijden met een huurauto naar het dichtstbijzijnde tankstation. Vanaf vliegveld Djerba gaat de route richting de uitgang van het terrein en via de tweede afslag op de rotonde naar de C117 richting Houmt Souk. Vervolg de route over de Rue Boumessouer en sla rechtsaf naar Avenue Salah Ben Youssef. Neem op de rotonde de derde afslag naar de C116 en sla vervolgens rechtsaf de C117 op. De benzinepomp bevindt zich aan de rechterkant van de weg.

Vanaf vliegveld Djerba

Vanaf vliegveld Djerba gaan de meeste reizigers met de huurauto richting Midoun. De meeste resorts bevinden zich in deze stad en Midoun is een fijne uitvalsbasis om Djerba te leren kennen. Op 23 kilometer afstand van Djerba Zarzis Airport en ongeveer 28 minuten rijden met een huurauto ligt Midoun. De route gaat vanaf vliegveld Djerba naar de C117 richting Houmt Souk. Vervolg de weg over de Rue Boumessouer en sla vervolgens rechtsaf naar Avenue Salah Ben Youssef. Neem op de derde rotonde de eerste afslag richting Midoun en vervolg de weg. Na de tweede rotonde gaat de weg het centrum van Midoun in.

Op bestemming aankomen

Midoun

Een van de bekendste plaatsen op Djerba is Midoun. Vele prachtige resorts zijn hier te vinden, evenals de mooie kust en allerlei kleine winkeltjes. Wuivende palmbomen langs het strand, de wekelijkse markt op vrijdag en de gemoedelijke sfeer geven Midoun een bijzondere aantrekkingskracht. Talloze excursies worden er in en rondom de stad aangeboden voor reizigers die een dagje wat anders willen dan aan het strand relaxen, watersporten, paardrijden, slenteren door de stad, snuffelen in de winkels en op de markt of uitgebreid tafelen met Tunesische specialiteiten.

Houmt Souk

Houmt Souk betekent letterlijk 'marktstad' en is dé winkelstad van Djerba. Talloze kleine winkeltjes bevinden zich in de souks waar heerlijk gewinkeld kan worden. Houmt Souk is de hoofdstad van Djerba en heeft naast winkeltjes verschillende musea, de statige Vreemdelingenmoskee, de mooie Moskee van de Turken en het Archelogisch museum wat zich in een gerstaureerd fort bevindt te bieden. Vanuit de haven van Houmt Souk vertrekt een nagebouwde piratenboot voor een tochtje naar het flamingo-eiland waar dolfijnen en falmingo's kunnen worden gespot, de natuur kan worden bewonderd en lekker geluierd kan worden. Houmt Souk ligt op ongeveer 13 minuten met een huurauto en 9 kilometer afstand van vliegveld Djerba. Vanaf Djerba Zarzis Airport gaat de route richting uitgang via de C117 richting Houmt Souk. Volg deze weg en neem vervolgens de Rue Boumessouer. Sla rechtsaf naar Avenue Salah Ben Youssef, neem op de rotonde de derde afslag naar de C116 en vervolg de weg richting het centrum van Houmt Souk.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.